Güç tuşuna basılı tutarak kapat bilgisayarı biraz bekle tekrar aç.BIOS ekranından çıkayım diye ESC tuşuna bastım ve çıktım ama şuam PC simsiyah ekran ne yapmam lazım?
Değerleriniz çok düşük. Servise göndermenizi öneririm. Benimde %87 sağlıkta ama yukarıda yazdığım değerleri alıyorum.SSD Utility'den bu değerleri aldım %87 health ile ve normal olduğunu sanmıyorum. Çözümü var mıdır?
Eki Görüntüle 355964
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Sınav haftam bitsin ilk işim göndermek olacak.Ben mutlu haberi aldım. Değişim yapmışlar sizinde göndermenizi öneririm.
Ürünü nereden almıştınız acaba ve ne kadar sürede değişime kadar verdiler ? Ben şuan göndersem tahmini ne kadar sürede tekrardan elime ulaşır acaba. Son olarak ürünü gönderirken sorun olarak ne yazdınız ?Ben mutlu haberi aldım. Değişim yapmışlar sizinde göndermenizi öneririm.
Vatan Bilgisayar'dan aldım. Ürün 3 haftalık iken yolladım. Arayın servisi bi görüşün. Ben hız ve healt ile sorun yazmıştım.Ürünü nereden almıştınız acaba ve ne kadar sürede değişime kadar verdiler ? Ben şuan göndersem tahmini ne kadar sürede tekrardan elime ulaşır acaba. Son olarak ürünü gönderirken sorun olarak ne yazdınız ?
Bende Vatan Bilgisayardan aldım 6-7 ay oldu. Sağlık %85 ve şöyle bir sorun var mesela İnternet Download Manager ile 4-5 GB boyutunda dosya indirince son aşamada dosyalar birleştiriliyor kısmında bilgisayae kitleniyor ve disk kullanımj %100 oluyor indirme bitince yine 20 saniye falan yine %100 kalıp düzeliyor ve bu hep oluyor. Hız konusunda problem yok test ettiğimde 480 okuma 420 yazma hızlarınj görüyor.Vatan Bilgisayar'dan aldım. Ürün 3 haftalık iken yolladım. Arayın servisi bi görüşün. Ben hız ve healt ile sorun yazmıştım.
Sadece hızlara bağlı değil SSD. Servise danış veya yabancı forumlara bak sonra gönder. Onarım yok zaten SSD'lerde direk değişim yapıyorlar sorunlu ise.Bende Vatan Bilgisayardan aldım 6-7 ay oldu. Sağlık %85 ve şöyle bir sorun var mesela İnternet Download Manager ile 4-5 GB boyutunda dosya indirince son aşamada dosyalar birleştiriliyor kısmında bilgisayae kitleniyor ve disk kullanımj %100 oluyor indirme bitince yine 20 saniye falan yine %100 kalıp düzeliyor ve bu hep oluyor. Hız konusunda problem yok test ettiğimde 480 okuma 420 yazma hızlarınj görüyor.
Boot nasıl yapacağım kusuruma bakmayın pek bilgi sahibi değilim bu konularda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.