Toshiba Transmemory Secure kaldırma

Katılım
1 Mayıs 2013
Mesajlar
44.473
Makaleler
36
Çözümler
231
Yer
Sakarya
8d4f54d.jpg

İlk olarak link 1 olanı indirip yönetici olarak açın, antivirüs varsa kapatın. Secure şifrenizi girip FORMAT seçeneğine tıklayıp gelen ekranda belleği seçip, fat32 seçip frmat'a tıklayıp bekleyin. İşlem tamamlanınca usb belleği çıkartıp tekrar takın.

Programı tekrar yönetici olarak açıp Restore tıklayın, gelen ekranda yine restore tıklayıp işlemin tamamlanmasını bekleyin. İşlem tamamlanınca usb belleğiniz kaybolacaktır, bu durumda usb belleği çıkartıp takın ve işlem tamamlanmış olmalı.

Eğer usb belleğiniz farklı ise link 2 indirip programı açın belleğinizi seçip at pencerede olan txt sonucunu paylaşın. Eğer farklı bir hata veya sorunla karşılaştı iseniz yine bu txt sonucunu paylaşıp hata ile beraber bildirin.

Link 1
Link 2
 
Son düzenleme:
Yukarıda yazılanı niye okumuyorsun? Boşuna mı yazdık konuyu?
Yahu şu saçma tepkiyi verip şu yazıyı yazıp ortamı gericeğine sorduğuma cevap veremezmiydiniz ? Bu kadar zor mu yani ? Yukarıdakini 10 kere okudum ama sorduğum şey yazılmamış.

USB format attım. Daha sonra restore ettim karşıma bir yazı geldi, FAT ve NTFS diye ben hangisi seçicem nerede yazıyor gösterin ?
Herkes senin kadar iyi bilmiyor, soruyorsam demekki okumuşum anlamamışım nasıl insanlar var tartışmak için bahane arıyorlar.
 
" gelen ekranda belleği seçip, fat32 seçip frmat'a tıklayıp ", "Restore tıklayın, gelen ekranda yine restore tıklayıp işlemin tamamlanmasını bekleyin. "
Bunun neresini göremediniz? Restoreden sonra zaten restore gelecek. Yukarıda hiç NTFS geçiyor mu?
 
" gelen ekranda belleği seçip, fat32 seçip frmat'a tıklayıp ", "Restore tıklayın, gelen ekranda yine restore tıklayıp işlemin tamamlanmasını bekleyin. "
Bunun neresini göremediniz? Restoreden sonra zaten restore gelecek. Yukarıda hiç NTFS geçiyor mu?
Ya hocam anlatamıyorum ki size derdimi, hemen tepki gösteriyorsunuz ben sizin kadar bilmiyorum o yüzden yanlış yaparım diye korkuyorum.

NTFS yazısı bana geliyor, sizin yazıda yok orasını anlamadım. O yüzden şaşırdım, FAT ve NTFS nedir bunu bile yeni öğrendim.

Bakın ben, format attım. Daha sonra restore ye tıkladım. Monitöre yazı geldi FAT ve NTFS birisini seç diyor. Ben burada hangisini seçmeliyim onu soruyorum size lütfen. FAT mı seçmeliyim ?
 
Bakın ben, format attım.
1. satırdan bahsediyorsun herhalde? Onu yaptıysan 2. satırdaki restore işlemini yaparken mi sana format biçimini soruyor? Eğer öyle ise fat/ntfs varsa fat seçeceksin.
 
1. satırdan bahsediyorsun herhalde? Onu yaptıysan 2. satırdaki restore işlemini yaparken mi sana format biçimini soruyor? Eğer öyle ise fat/ntfs varsa fat seçeceksin.
1. satır değil hocam, 2. satırda restore yaparken bana sordu. Fat seçtim teşekkür ederim size.
Bana fat ve ntfs sorduğu için bende şaşırdım, fat nedir ntfs nedir bilmiyorum çünkü.
 
Maalesef format ekraninda hic USB secemiyorum, cünkü hic secenek gelmiyor.

2018-02-21_133352.png


2. linkteki .TXT dosyasini paylasiyorum.

Kod:
Description: [G:]USB-Massenspeichergerät(SanDisk Ultra)
Device Type:        Mass Storage Device

Protocal Version: USB 2.10 <- Hint: This device can run faster when plugged to a USB3.0 port
Current Speed: High Speed
Max Current: 224mA

USB Device ID: VID = 0781 PID = 5581
Serial Number: 4C530001181204110374

Device Vendor: SanDisk
Device Name: Ultra
Device Revision: 0100

Manufacturer: SanDisk
Product Model: Ultra
Product Revision: 1.00
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı