Toshiba ultrabook boot menüsünü kontrol edememe sorunu

KadirOruç

Hectopat
Daha fazla  
Meraba. Kafayı yemek üzereyim. Lütfen yardım edin. Durumu ayrıntılı anlatıcan, çünkü artık çözüm bulmak istiyorum. Cihazı açtığımız zaman siyah ekranda şifre soruyo. Şifreyi biliyorum. Orada sıkıntı yok. Cihazda Biosa girmek için siyah ekranda girdiğimiz şifre değil de başka bi şifre girmemiz gerekiyor. O şifreyi de biliyorum. Şifreyi giriyorum, yeniden başlat diyorum ve F2'ye basılı tutup BIOS'uma giriyorum. Ama ama ama (Çıldırdığım nokta) "exit" den başka seçenek seçemiyorum. Farkettiyseniz zaten seçenekler sönük duruyor. F1 tuşuda çalışmıyor bu arada.
Edit: Başlığı yanlış yazmışım ve onu düzenlemeyi bulamadım. Boot yerine BIOS olacak. Anlayışınız için teşekkürler.
KWDXWCt0Ch2WCM6M8QdEM4EM.jpg
KWDXWCt0Ch2WCM6M8QdEM4EM.jpg
76FUgWhWNKW52h5CE28r72EF.jpg
XCDJBND8QBrWTt02bV8e2U4f.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım bios a giriş yapıp değişiklik yapabilmen için admin girişi yapman gerekiyor... Muhtemelen giriş yaparken girdiğin şifre kullanıcı şifresi admin bios şifresi ile giriş yap biosa girebileceksindir mutlaka..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00