Toshiba W30DT-A-104 SSD tavsiyesi

muratı

Centipat
Bende Toshiba W30DT-A-104 laptop var. M.2 SSD SFF-8784 SATA aparat alıp taksam uyar mı? Uyarsa ne tarz M.2 SSD takmalıyım? Kısaca M.2 SSD takmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum özelliklerine baktım laptopun m2 yuvası yazmıyor yine de emin olmak istersen arka kasayı açıp bir bakabilirsin m2 slotu var mı yok mu diye. SSD yükseltmek istersen tavsiyem 2.5 inç 500 mb okuma yazma hızlarına sahip bir Sata bağlantısına sahip SSD alman yönünde olacak. Ha ben ille de m2 SSD takmak istiyorum, hız tutkunuyum saniyede 2000-3000 mb deneyimi yaşamak istiyorum dersen https://www.hepsiburada.com/alfais-...urucu-adaptor-p-HBV00000IS67G?magaza=Evaletim bu dönüştürücü işini görecektir. Ancak şuna da dikkat etmen gerekir DDR3 ram kullanan bir laptopun var ve tahminimce eski model sata2 bağlantısına sahip bir laptop. Sata2'nin maksimum veri yolu hızı 450 500 mb'dır. Yani dönüştürücü alıp saniyede 3000 mb hızı olan m2 SSD alsanız dahi bu sınırda takılıp saniyede siz yine 450 göreceksinizdir. Uzun lafın kısası dostum 2.5 inç sata bağlantılı SSD al hem ucuz hem daha az meşakatli. Hayırlı ramazanlar...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı