Tosla alınır mı?

realmoonlight

Kilopat
Katılım
28 Mayıs 2019
Mesajlar
5.336
Makaleler
6
Çözümler
35
Yer
Montreal, QC, Canada
Arkadaşlar mevzuyu kısaca özetlemek istiyorum. Ben halihazırda Papara kullanıyorum, o nedenle Papara demeyin. Nedenini birazdan açıklayacağım.

Bizim bir robotik takımımız var ve buna 13.000 ₺ civarında sponsor bulduk. Bu parayı kendimiz muhafaza etmek istiyoruz ve bu işi ben yapacağım. Paranın kendi kullandığım Papara hesabımdaki parayla karışmasını istemiyorum. Bunun için müşteri hizmetleri ile konuştum ve "Öyle bir uygulamamız maalesef yok." dediler. Dolayısıyla başka alternatiflere yönelmemiz gerekti. Aklıma ilk Tosla geldi bildiğim kadarıyla onaylanmış hesaplar için 19.990₺ limiti var ve bizim işimizi görüyor. Herhangi bir kullanım ücreti de yok diye biliyorum. Ayrıca Papara'daki gibi sadece kendi hesaplarımızdan mı ücret yükleyebiliyoruz yoksa başkası benim adıma havale yapsa oluyor mu? Bunları öğrenmek istiyorum, dezavantajları ve avantajları konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
 
Başka hesaptan havale/EFT özelliği sadece ininal'da var. Ayrıca limitinizi arttırmak için Akbank hesabınızın olması lazım diye biliyorum. Ben kişisel kullanım açısından çok memnunum Tosla'dan ama sizin durumunuzu bilemicem.
 
Mantıklı. Vekalet gerekiyordur diye düşünüyorum. 120₺ Noter'e vermeyi pek istediğim söylenemez.

Gerekmiyor galiba. Böyle büyük bir proje için açman mantıklı gibi.
 
Tosla sizin adınıza kayıtlıysa ve sizin de banka hesabınız yoksa ATM’den yıllık 300 TL çekebiliyorsun. Haberin olsun. 😊
 
Tosla’ya herhangi bir banka hesabınızdan havale veya EFT yaptığınızda limiti 19990 TL oluyor. Onun dışında limiti 750 TL olarak kalır. Banka hesabınız varsa zaten aynı bankadan ikinci hesabı açıp orada saklayabilirsiniz.

Tosla alınır ama bu kullanım amacı için değil.
 
Ailenle gidip banka hesabı açtır. Çok faydasını görürsün. Kendi paranı yönetmeyi de bir nevi öğrenmeye başlarsın. Antin kuntin firmalara da kart kirası ödemezsin, paran cebinde kalır.

Not: 3 ay vadeliye at gelir elde et :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı