Tosla güvenilir mi?

Tosla, Akbank'ın bir uygulaması. Kesinlikle güvenilirdir yani o açıdan bir endişeniz olmasın. Bende Tosla kullanıyorum ve gayet güzel ama Papara'dan daha iyi değil de ikisi de çoğu açıdan eşit demek daha doğru olur. Ayrıca Papara'yı da bırakmanıza gerek yok ikisini de birden kullanabilirsiniz, hem arkadaşınıza da küçük bir miktarda olsa destek olmuş olursunuz. Yani kullanmak istemiyorsanız bile sırf arkadaşınıza destek olsun diye de hesap açabilirsiniz, sadece hesap açtıktan sonra 3347'ye "RET TOSLA" yazıp göndererek kampanyalar hakkında mesaj gelmemesini engellemeniz gerekiyor.

Güvenlidir. Kullanabilirsiniz

Teşekkür ediyorum hocam, kampanyaları muhtemelen engellemem çünkü merak ediyorum mesaj gelmesinde sıkıntı olmaz.

Evet güvenilir ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum bir yamuğunu görmedim arada tosback özeliği ile hesabına parada atıyor güzel yani.
Sağolun hocam.

Güvenlidir. Kullanabilirsiniz
Teşekkürler hocam.

Güvenilir. Ama tamamen ona geçmene gerek yok. Kampanyaları hangisi iyiyse onu kullan. İllaki bazı zamanlar biri diğerinden iyi olur.

Güvenilirdir yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum güzel ama Papara'dan Tosla'ya bence geçmeyin 2. kart olarak kullanılabilir.

Merhaba kısa süre önce Tosla kartımı iptal ettirdim ve hesabımı sildirdim neden mi çünkü Tosla kartım ile Hepsiburada'dan bir ürün aldım sonra aldığım ürün elime ulaşmamıştı ve iadeye başvurmuştum iade onaylandı Hepsiburada bankaya geri ödemeyi yaptı ama Tosla bana geri ödemenin 10 iş gününde hesabıma geçeceğini söyledi ama ben tam 2 ay falan bekledim öyle yaptı bunları göz önünde bulundur bence kampanyalar güzel ama internette biraz araştırırsan Tosla'nın iade yapmaması ile ilgili tonlarca şikayet bulabilirsiniz ve bu 2 aylık süreç için bir konu açmıştım bakabilirsiniz isterseniz ve Tosla böyle bir rezillik yaptığı için Papara'ya geçtim ve gayet memnunum.

Teşekkür ediyorum hocam, kampanyaları muhtemelen engellemem çünkü merak ediyorum mesaj gelmesinde sıkıntı olmaz.

Rica ederim, ayrıca kampanyalara daha ayrıntılı bir şekilde uygulamadan bakabilirsiniz. SMS olarak arada bir mesaj gönderdiği için çok fazla kampanyalardan haberdar olamayabilirsiniz.

Değişiyor hocam. Tavsiyem ikisini de kullanmanız. Alışveriş yaparken kampanyalara bakar hangisi daha iyise onu kullanırsınız.

Rica ederim, ayrıca kampanyalara daha ayrıntılı bir şekilde uygulamadan bakabilirsiniz. SMS olarak arada bir mesaj gönderdiği için çok fazla kampanyalardan haberdar olamayabilirsiniz.
Tamam hocam, o zaman SMS'leri engellerim uygulamadan kontrol ederim kampanyaları.
Değişiyor hocam. Tavsiyem ikisini de kullanmanız. Alışveriş yaparken kampanyalara bakar hangisi daha iyise onu kullanırsınız.
Kampanyalara göre alışveriş yapmayı düşünüyorum hocam, yapacağım alışverişte hangisi daha yüksek miktarda "cashback" vs. sağlıyorsa o kartla alışveriş yapacağım.

Bencede böyle yapın hocam Tosla bazen bedava para falanda veriyordu sanırım onu da kullanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…