Tosla harcama limit var mı?

Bugün Nays yine yüzüme gülmezse gidip alırım Tosla 😂 teşekkür ederim yanıtların için.

Rica ederim. Ben Nays için bayağı uğraştım ama en sonunda pes etmiştim. Yok görüntülü arama zorunluluğu, yok İş Bankası hesabı zorunluluğu derken bittim.

Rica ederim. Ben Nays için bayağı uğraştım ama en sonunda pes etmiştim. Yok görüntülü arama zorunluluğu, yok İş Bankası hesabı zorunluluğu derken bittim.
Benim içerde para kaldığı için mecbur uğraşmıştım :D O parayı POS cihazlarıyla harcayabiliyorsun ama hemen harcamak istemiyordum o parayı ve Steam'de harcamak istiyordum.

Benim içerde para kaldığı için mecbur uğraşmıştım :D o parayı POS cihazlarıyla harcayabiliyorsun ama hemen harcamak istemiyordum o parayı ve Steam'de harcamak istiyordum.

Ben ilk hesap açtığımda bedava 20 TL vermişti, ama hesabı doğrulamayı beceremediğim için bu parayı ne ATM ile çekebiliyor ne internet alışverinde kullanabiliyor ne de başkasına aktarabiliyordum sadece QR ile ödeme yapabiliyordum. Bende marketten 5 tane su alıp bitirmiştim. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı