Tosla hesabını sildik dolandırıcılığı

OverRar00

Hectopat
Hesabımı silmek için desteğe yazdım kalsın işte kullanın falan dediler bende ısrarla yok silmek istiyorum dedim talebiniz alındı falan dedi destekleri de öyle tuhaf ki adama yazıyorum adam abartmıyorum 5 dakika delaylı şekilde cevap veriyor sanki kız arkadaşı falanım adamın öyle bir gecikme. Neyse aradan 15 gün geçti bana SMS geldi hesabın silindi aramızdan gittiğine üzüldük diye sonraki gün uygulamayı yeniden indirdim bakalım hesap silinmiş mi diye. Şifre ve e postamı yazdım tak diye SMS geldi yine giriş yaptı. Hani silmiştiniz? Destek açıyorum desteğimi de kapatıyor adamlar durduk yere. Nasıl sileceğim ben bu hesabı? Bu komik durumdan kurtulmak istiyorum :D.

Son düzenleme:
Bir ihtimalle şöyle bir uygulama olabilir, instagram da kullanıyor. Hesabı sildikten 30 gün sonra tekrar giriş yaparsan hesap tekrardan aktif oluyor.

Silmeyin hocam kullanırsınız.

Ya Allah'ım delireceğim şimdi. Şuraya yardım almaya geldik destek versiyon 2 gelmedi de demem artık. Bir şeyi istemiyorsam zorla mı kullandıracak KVKK denen bir şey var.

Bir ihtimalle şöyle bir uygulama olabilir, Instagram da kullanıyor. Hesabı sildikten 30 gün sonra tekrar giriş yaparsan hesap tekrardan aktif oluyor.

Hocam inşallah öyledir şu an gülerek yazıyorum tekrar kendilerine yazdım bir daha olursa gülüyor olmam ama.

Ya Allah'ım delireceğim şimdi. Şuraya yardım almaya geldik destek versiyon 2 gelmedi de demem artık. Bir şeyi istemiyorsam zorla mı kullandıracak KVKK denen bir şey var.

Hocam inşallah öyledir şu an gülerek yazıyorum tekrar kendilerine yazdım bir daha olursa gülüyor olmam ama.
KVKK gereğince hesapları veri tabanlarında tutuyorlardır yüksek ihtimalle(10 yıl olması gerek).

Yok hocam amacım sadece hesabı silmek tuttuklarını ben de biliyorum ama kullanmak istemiyorum hesabın da durmasını istemediğim için bu kadar zorladım.
Anladım hocam siz hesabı silme talimatı verin ve bilgilerinizi de silmelerini söyleyin. Uygulamasını sildiğinizde hem aklınıza gelmez hem de bir işlem yapılamaz.

Tosla'yı bir ara 2020'de arkadaş Steam kodu için açtırmıştı. O günden sonra hesabı silmek için bayağı uğraşmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı