Kullanılmayan Tosla hesabını kapatmadan bırakırsak olur mu?

kamilarda71

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, artık Tosla'yı bıraktım ama müşteri hizmetleriyle uğraşmamak için, tüm parayı çeksem kartı imha etsem sonra uygulamayı silsem bir şey olur mu?

Merhaba, artık Tosla'yı bıraktım ama müşteri hizmetleriyle uğraşmamak için, tüm parayı çeksem kartı imha etsem sonra uygulamayı silsem bir şey olur mu?
Borç yazıyor. Ben güvenmediğim bir sitede kullanmak için yıllar sonra Tosla kartımı kullanmak istedim. Kart borç yapmış yatırdığım para borca gitmişti.

Hiçbir şey olmaz bilgi kirliğine karşı uyarmak isterim.
Hiçbir banka kartı ve ön ödemeli (yalnızca yüklediğin kadar harca tipi kart) kartlarda bakiyeniz borç duruma düşemez.
Bildiğim kadarıyla Tosla ön ödemeli bir kart hizmeti sunuyor. Bu durumda kredi kartı işlevi göremez yani borca yazamaz, vadeli işlem yapamaz vs.

Kısacası kullanmadığınız kartı bırakabilirsiniz. Yine de olabilecek tüm durumları ele almak açısından yasalar çerçevesinde onayladığınız kullanıcı sözleşmesini ve KVKK bildirisine göz atabilirsiniz olağanüstü durumlarda bile bu çerçevenin aşılmayacağı açıktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı