Tosla ile Epic, Playstation, Steam, Xbox ve Oyun Kodlarında %25, Toplamda 20 TL İade

• Konuyu başlatan 56153
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.483

56153

Zettapat
Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
25
Maksimum 20 TL iade yapılıyor.

Kampanya Koşulları​

• Epic, Playstation, Steam, Xbox ve listedeki* yurt içi ve yurt dışı oyun kodlarında yapacağın ödemelerin %25’i Tosla hesabına iade edilir.
  • Unutma her ay için maksimum 20 TL’ye kadar iaden var.
  • 1’den fazla oyun platform alışverişinde iade alabilirsin, tabi üst sınırın 20 TL olduğunu unutma.
  • İadeler, hemen işlemden sonra yapılamayacak ama sen hiç merak etme iadeleri bir sonraki ayın 10. gününde hesabında görebilirsin. TL ödül yüklemeleri harcanmadığı takdirde bir sonraki ay geri alınacaktır.
  • Arkadaşlarının da faydalanmasını istiyorsan onlara Tosla Kart almalarını tavsiye et ki bu keyfi birlikte yaşayın. Kendi kart numaranı sakın kimseyle paylaşma :)
  • Tosla, kampanyayı dilediği zaman değiştirme ve sonlandırma hakkına sahiptir.
  • *Yurt içi ve yurt dışı geçerli oyun kodları listesi için tıklayın.

@443652, sadece Tosla ile geçerli.

@403646, bir dahaki ay yatacak.

İadeler, hemen işlemden sonra yapılamayacak ama sen hiç merak etme iadeleri bir sonraki ayın 10. gününde hesabında görebilirsin. TL ödül yüklemeleri harcanmadığı takdirde bir sonraki ay geri alınacaktır.

Bir hafta geçmesine rağmen kart gelmedi.
Dijital kart ile alışveriş yapabilirsiniz.

"İadeler, hemen işlemden sonra yapılamayacak ama sen hiç merak etme iadeleri bir sonraki ayın 10. gününde hesabında görebilirsin. TL ödül yüklemeleri harcanmadığı takdirde bir sonraki ay geri alınacaktır."

demişler.

Bir şey diyeceğim yanlış anlamadım değil mi? Az önce Tosla üzerinden Steam Cüzdan Kodu aldım ama hala %25'i iade edilmedi, yoğunluk vardır değil mi? 🥲
Bazen problem oluyor. Temmuz ayında Tosla üzerinden steam cüzdan kodu almıştım. İade yapılmadı. Müşteri hizmetleri olaydan bir haber.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı