Tosla kart bloke oldu

Bleaker

Hectopat
Daha fazla  
Az önce internetten VP alacaktım Tosla kartımdan. Sonra 3D Secure onayı için size SMS şeklinde bir kod gelecek dendi. Ama SMS'ime kod gelmedi, bende telefon numarası onayı için verilen kodu gireyim dedim. 2-3 kere hatalı giriş yapınca kartım bloke oldu. Bunu nasıl düzeltebilirim yardım eder misiniz?

Canlı destek ile görüşün ya da arayın. 08504770867
hocam canlı destek ile görüştüm atm den değiştirebilirsiniz veya atm ye gidemezseniz yetkili birime bildireyim 2 iş günü içinde blokeyi açarız dediler. Bende 2 iş günü içinde açarsanız sevinirim dedim. Açarlar değil mi bir sorun çıkmadan, biraz korkuyorumda malum kart da fazla miktarda para vardı.

Operatör değişikliği nedeniyle bloke edilmiş. Desteğe yazabilirsin ya da Akbank ATM'sine gidip kendin kaldırabilirsin.
hocam canlı destek ile görüştüm atm den değiştirebilirsiniz veya atm ye gidemezseniz yetkili birime bildireyim 2 iş günü içinde blokeyi açarız dediler. Bende 2 iş günü içinde açarsanız sevinirim dedim. Açarlar değil mi bir sorun çıkmadan, biraz korkuyorumda malum kart da fazla miktarda para vardı.

Yakında Akbank ATM varsa bence git kendin kaldır. Kartı takıp şifreni girdiğin zaman ekranda çıkıyor zaten. 2 gün beklerim dersen de bekle. Kaldırırlar. Bir şey olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı