Tosla kart ceza verir mi?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar selamlar. Biraz içime bir kurt düştü ve size yazmak istedim. Babama 20.000 borcu varmış. Ziraat Bankası'ndan mesaj geldi. İşin garip kısmı babamın ayrı hesabı varmış. Yani babamın üzerine hesap açılmış gibi. Bende de Tosla Kartı vardı. Yaklaşık 2 ay önce ailemden gizli kullandığımdan dolayı Steam oyun alıp kırdım attım. 2 hafta sonra da telefon numaram kapatılmış. Ödenmemiş borçtan dolayı, unutmuştum ödemeyi. Neyse yeni telefon numarası aldım da şunu diyeceğim. Acaba Tosla kart ile alakalı olabilir mi?

Aga ben anlamadım.
1720015305596.png

Aga ben anlamadım.
Aga saçma konu kusura bakmayın. İçime kurt düştüğü için yazdım. Şimdi babamın ziraat bankasına ayrı hesap açılıp 20.000 TL borcu var. Şimdi bende 2 ay önce tosla kartımı kırdım attım ve onun üzerinden birkaç gün sonra telefon numaramı kapattım. Okudum da tosla ile ziraat bankası arasında şikayetler olmuş. Yani tosla üzerinden bir ceza gelebilir mi?

Tosla kart ön ödemelidir, yatırmadığını harcayamazsın. Ama yine de eski Tosla hesabını kimliğinle eşleştirdiysen kapattır.
Hocam tosla üzerine kayıtlı olan telefon numarasını kapattırdım.

Yani ceza benle alakalı mıdır sizce ?

Aga saçma konu kusura bakmayın. İçime kurt düştüğü için yazdım. Şimdi babamın Ziraat Bankası'na ayrı hesap açılıp 20.000 TL borcu var. Şimdi bende 2 ay önce Tosla kartımı kırdım attım ve onun üzerinden birkaç gün sonra telefon numaramı kapattım. Okudum da Tosla ile Ziraat Bankası arasında şikayetler olmuş. Yani Tosla üzerinden bir ceza gelebilir mi?

Hocam Tosla üzerine kayıtlı olan telefon numarasını kapattırdım.

Yani ceza benimle alakalı mıdır sizce?

Eski telefon numaran kapatıldıysa Tosla'ya Yeni telefon numaranı bildir güncell dursun

Eski telefon numaran kapatıldıysa Tosla'ya Yeni telefon numaranı bildir güncell dursun
Hocam kullanmıyorum. Tosla attım kenara. Sorum sadece şu acaba 20K ceza tosla ile alakalı olabilir mi?

Borç varmış.

Aga saçma konu kusura bakmayın. İçime kurt düştüğü için yazdım. Şimdi babamın ziraat bankasına ayrı hesap açılıp 20.000 TL borcu var. Şimdi bende 2 ay önce tosla kartımı kırdım attım ve onun üzerinden birkaç gün sonra telefon numaramı kapattım. Okudum da tosla ile ziraat bankası arasında şikayetler olmuş. Yani tosla üzerinden bir ceza gelebilir mi?

Hocam tosla üzerine kayıtlı olan telefon numarasını kapattırdım.

Yani ceza benle alakalı mıdır sizce ?
Tosla kart senin adına ise sorun olmaz babanın adına ise yine sorun olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı