Papara banka kartı değil, ön ödemeli karttır. Dolayısıyla açılmaz. Banka kartı açmak için en az 18 yaşında olman gerekiyor.
Bkz: Papara, İninal, Paycell, Tosla, Pokus gibi kartlar ön ödemeli karttır. Ziraatbank, Enpara, Finansbank, Bankkart gibi markaların kartları banka kartıdır. (Kredi kartı olarak var mıdır tam bilmiyorum.) Bu ve diğer banka kartlarından birisiyle Tosla hesabınıza 1 TL (ya da üstü) göndermeniz gerekiyor.
Papara banka kartı değil, ön ödemeli karttır. Dolayısıyla açılmaz. Banka kartı açmak için en az 18 yaşında olman gerekiyor.
Bkz: Papara, ininal, Paycell, Tosla, pokus gibi kartlar ön ödemeli karttır. Ziraatbank, Enpara, Finansbank, Bankkart gibi markaların kartları banka kartıdır. (kredi kartı olarak var mıdır tam bilmiyorum.) Bu ve diğer banka kartlarından birisiyle Tosla hesabınıza 1TL (ya da üstü) göndermeniz gerekiyor.
Abimin hesabı ile 20TL (harçlık niyetine)yüklemiştik ve olmuştu, aynı soyadı ile doğrulama olduğunu düşünüyorum. Değişmiştir belki ama olmazsa uygulamada ayarlardan kimlik doğrulama seçeneği var bunun için fotoğraflı ve yeni kimlik kartı gerekiyor.