KadirXes Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 375 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:37 #1 Merhaba, Tosla karta ATM'den para yüklenebiliyor. Peki parayı yükledikten sonra veli onayı olmadan harcanabiliniyor mu? Hadi ve tami kartlarda harcama yapılamıyor Tosla'da yapılabiliniyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 11:52
Merhaba, Tosla karta ATM'den para yüklenebiliyor. Peki parayı yükledikten sonra veli onayı olmadan harcanabiliniyor mu? Hadi ve tami kartlarda harcama yapılamıyor Tosla'da yapılabiliniyor mu?
R RelyVo1 Kilopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 12:52 #2 Ben eskiden kullanıyordum bir sıkıntı çıkmıyordu. Artı 0 Eksi
KS KS KadirXes Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 375 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:52 #3 RelyVo1 dedi: Ben eskiden kullanıyordum bir sıkıntı çıkmıyordu. Genişletmek için tıkla... İnternetten harcama yapılabiliyor mu? Artı 0 Eksi
RelyVo1 dedi: Ben eskiden kullanıyordum bir sıkıntı çıkmıyordu. Genişletmek için tıkla... İnternetten harcama yapılabiliyor mu?
R RelyVo1 Kilopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 01:59 #4 KadirXes dedi: İnternetten harcama yapılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet kullanabiliyordum. Yine güncel olarak araştırma yapmaniz daha iyi olur tabii ki, ama ininalı bırakıp Tosla kullanıyordum tamamen. Artı 0 Eksi
KadirXes dedi: İnternetten harcama yapılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet kullanabiliyordum. Yine güncel olarak araştırma yapmaniz daha iyi olur tabii ki, ama ininalı bırakıp Tosla kullanıyordum tamamen.