Tosla kart nasıl alınır?

Fikriniz için teşekkür en iyisi aileme söylemek ve birazdan gidip söyleyeceğim teşekkür ederim fikriniz için.

Siz "Nereden alabilirim? Ve nasıl para yüklerim?" diye sormuşsunuz. Bir de telefonunuz ve numaranız olduğu sürece 11 yaşında ve üstünde olman yetiyor. Tosla'da T.C. Kimlik, insan doğrulama gibi işlemler yok. Bir de Şok'tan kartı alırsın. Paranı Şok'tan yükletirsin. Kartı cebinde vs. taşırsın. Yüklediğin kadar harcarsın. Yani kartı cebinde bulundurup marketten annen bir şeyler almaya gönderdiği zaman Tosla'na para yüklemeyi akıl edemiyor musun? Öyle ailene söyleyeceğin kadar da aman aman bir durum yok. Yüklediğin kadar harcıyorsun.

Arkadaş da bu işlemleri nasıl yapacağını, neler yapması gerektiğini sormuş zaten. Akıl edemiyor musun falan derken ne demek istiyorsunuz?

Arkadaş da bu işlemleri nasıl yapacağını, neler yapması gerektiğini sormuş zaten. Akıl edemiyor musun falan derken ne demek istiyorsunuz?

Gördüğünüz üzere burada detaylıca anlattım ama bu işlemler Tosla'nın sitesinde de yazıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzetme yapmadım.

Yaptığını söylemedim ben benzetme yaptımki sende hatanı anlayabilirsin diye 7 yaşındaki çocuğa anlatsam anlar ama ne yazık ki sen anlamamışsın neyse zorlamaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…