Tosla kart onaylama

KusursuzGT

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2020
Mesajlar
192
Çözümler
1
Şimdi ben annemin adını ve soyadını girerek kayıt oldum T.C.'sini gireceğim ve doğruluycam onun banka hesabından 1 TL gönderip onaylatıcam ama sürekli onun hesabından mı para yüklemem gerekecek? Yani babamda bana para atamaz mı Ininal'daki gibi?
 
Şimdi ben annemin adını ve soyadını girerek kayıt oldum T.C.'sini gireceğim ve doğruluycam onun banka hesabından 1 TL gönderip onaylatıcam ama sürekli onun hesabından mı para yüklemem gerekecek? Yani babamda bana para atamaz mı ıninal'daki gibi?

Atamaz. Ve bu yaptığınız sakıncalı bir şey neden kendi T.C. girmiyorsunuz onun adına izinsiz banka hesabı açıyorsunuz bu oyun hesabı değil.
 
Atamaz. Ve bu yaptığınız sakıncalı bir şey neden kendi T.C. Girmiyorsunuz onun adına izinsiz banka hesabı açıyorsunuz bu oyun hesabı değil.

Annem izin veriyor girebilirsin dedi ve banka hesabı değil Tosla ama FUPS kartı almaya karar verdim 7 yaş sınırı varmış 7 yaşın üstündeysen doğrulatabiliyormuşsun
 
Annem izin veriyor girebilirsin dedi ve banka hesabı değil Tosla ama FUPS kartı almaya karar verdim 7 yaş sınırı varmış 7 yaşın üstündeysen doğrulatabiliyormuşsun

Hocam banka hesabıyla aynı işi görüyor. 12 yaşından küçük müsünüz? Küçükseniz zaten Tosla'ya gerek yok. Tüm ön ödemeli kartların yaş sınırı 13'tür bir tek Tosla'nın 12. Bu arada 7 yaşında mısınız?
 
Hocam banka hesabıyla aynı işi görüyor. 12 yaşından küçük müsünüz? Küçükseniz zaten Tosla'ya gerek yok. Tüm ön ödemeli kartların yaş sınırı 13'tür bir tek Tosla'nın 12. bu arada 7 yaşında mısınız?

Hocam 12 yaşındayım FUPS 7 yaş üstü doğrulatabiliyor T.C. Girip bende 12 yaşında olduğum için rahatlıkla onaylatabiliyorum.
 
1643459883995.png


Buyurun hocam Trendyol satış sitesinde ürünün soru cevap kısmında satıcı cevaplamış ürün linki:https://www.trendyol.com/fups/kart-...449982&filterOverPriceListings=false&sav=true
 

Geri
Yukarı