Okulda kantin için kullandığım için kaybolursa bulunsun diye. Çünkü içinde 1000 TL var.Arkadaki şeridin imzalanması bir işinize yaramayacak. Kaybolması durumunda iptal et yenisini çıkar. Kredi kartı değil bu.
Kartınızı diğerlerinden ayırt etmek için mi konu açtınız? Tam anlayamadım.Okulda kantin için kullandığım için kaybolursa bulunsun diye. Çünkü içinde 1000 TL var.
Yani o açıdan da denilebilir. Kaybolursa hangi ismi yazalım ki kartı bana geri teslim etsinler? Sorum bu.Kartınızı diğerlerinden ayırt etmek için mi konu açtınız? Tam anlayamadım.
Okulda kantin için kullandığım için kaybolursa bulunsun diye. Çünkü içinde 1000 TL var.
Böyle bir durum olursa açın uygulamayı, uygulamadan kartınızın numarasını gösterin ve kartı geri alın...Yani o açıdan da denilebilir. Kaybolursa hangi ismi yazalım ki kartı bana geri teslim etsinler? Sorum bu.
Okulda telefon yasak.Böyle bir durum olursa açın uygulamayı, uygulamadan kartınızın numarasını gösterin ve kartı geri alın...![]()
Biliyorum. Fakat kartı kaybettikten sonra mesela yerde bulan birisi harcama yapmayı denemez mi?Ek bilgi: İçinde 1000 tl olan kartınız değil, hesabınız.
İsmimi yazsam olur mu?Öyleyse okul numaranı yaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.