Çözüldü Tosla kartıma alıkoyuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
Tosla kartım vardı ve bu karta istediğimiz tüm ATM'lerden para yükleyip çekebiliyorduk. Bende bugün para yatırmak için bana en yakın olan ATM olan Şekerbank'a gittim. Kartı taktım ve yaklaşık 10 saniye sonra kartınıza alıkoyulmuştur şubemize başvurunuz diyordu hemen şekerbankın şubesine gittim ancak bana kartın imha edildiğini bir daha alamayacağımı ve müşteri hizmetlerini aramamı söylediler. Bu olay saat 17:00 civarında oldu. Bende hemen eve gidip saat 18:00 sularında kartımı dijitale dönüştürdüm zaten pek aktif kullanmıyordum. Şimdi ise telefonumdan Tosla uygulamasına girdiğimde güvenlik nedeniyle oturumunuz kapatılmıştır dedi bende tekrar giriş yapmak için numaramı ve şifremi girdim ancak bu sefer de 6 kez denememe rağmen kod gelmiyor. Ne yapabilirim acaba bu durumda. Müşteri hizmetlerini arasam destek verirler mi çünkü daha 18 yaşıma girmedim ve kart benim T.C. Kimlik numaramın üstüne açıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Müşteri hizmetlerini arayın yaş vermeyin durumu anlatın kartınızın ATM tarafından yutulduğunu ve uygulamaya da erişiminizi kaybettiğinizi söyleyin, yardımcı olurlar. Bankamatiklerde kendi bankaları haricindeki kartları imha ediyorlar benimde başıma geldi yeni kart talep etmek durumunda kaldım bankamdan.
Müşteri hizmetlerini arayın yaş vermeyin durumu anlatın kartınızın ATM tarafından yutulduğunu ve uygulamaya da erişiminizi kaybettiğinizi söyleyin, yardımcı olurlar. Bankamatiklerde kendi bankaları haricindeki kartları imha ediyorlar benimde başıma geldi yeni kart talep etmek durumunda kaldım bankamdan.

Çözüm
Müşteri hizmetlerini arayın yaş vermeyin durumu anlatın kartınızın ATM tarafından yutulduğunu ve uygulamaya da erişiminizi kaybettiğinizi söyleyin, yardımcı olurlar. Bankamatiklerde kendi bankaları haricindeki kartları imha ediyorlar benim de başıma geldi yeni kart talep etmek durumunda kaldım bankamdan.

Aradım şimdi yeni kart siparişimi verdiler 1 hafta içerisinde gelir miş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı