Tosla kimlik doğrulaması hatası

Haso32

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ininal ve Papara'yı kapattım nedeni bilenler bilir Tosla'ya kayıt oldum kimlik doğrulaması yapıyorum fakat kendi hesabından 1 TL para yükle diyor ve Papara'yı 5 defa kapattığım için açamıyorum ve ben İtemsatış'tan para çekeceğim bunun için tostla kendi hesabından 1 TL gönder diyor ben bu sorunu nasıl çözebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler maile yazdım cevap bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-06-12-13-00-52-772_com.akode.tosla.jpg
    Screenshot_2025-06-12-13-00-52-772_com.akode.tosla.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba arkadaşlar ininal ve Papara'yı kapattım nedeni bilenler bilir Tosla'ya kayıt oldum kimlik doğrulaması yapıyorum fakat kendi hesabından 1 TL para yükle diyor ve Papara'yı 5 defa kapattığım için açamıyorum ve ben İtemsatış'tan para çekeceğim bunun için tostla kendi hesabından 1 TL gönder diyor ben bu sorunu nasıl çözebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler maile yazdım cevap bekliyorum.

Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum eğer banka hesabınız var ise veya 18 yaşından büyük iseniz İtemsatış'dan parayı aynı şekilde çekebilirsiniz ama benim gibi 18 yaşından küçük iseniz veliniz ile gidip banka hesabı oluşturmaktan başka çareniz yok Papara'da zaten şu an çalışmıyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı