Tosla kimlik doğrulaması yapmıyor

maviax

Decapat
Arkadaşlar selam Tosla kullanıyorum. 18 yaş altındayım ve kimliğimle doğrulama yapmaya çalışıyorum. Ancak hiçbir şekilde kabul etmiyor. Tosla müşteri hizmetleri de yardımcı olmuyor. Ne yapmam lazım?

Arkadaşlar selam Tosla kullanıyorum. 18 yaş altındayım ve kimliğimle doğrulama yapmaya çalışıyorum. Ancak hiçbir şekilde kabul etmiyor. Tosla müşteri hizmetleri de yardımcı olmuyor. Ne yapmam lazım?

Aynı problemi bende yaşadım eski telefonum olan POCO X3 Pro'da kimlik doğulaması yapamıyordum ancak yeni telefonuma iPhone 13 Pro'ya geçince problem yaşamadan tekte yaptım. Size önerim daha iyi kamerası olan başka bir cihazda doğrulama yapmanız.

Aynı problemi bende yaşadım eski telefonum olan POCO X3 Pro'da kimlik doğulaması yapamıyordum ancak yeni telefonuma iPhone 13 Pro'ya geçince problem yaşamadan tekte yaptım. Size önerim daha iyi kamerası olan başka bir cihazda doğrulama yapmanız.
Hocam 2 kere telefon değiştim ancak olmadı.

Fotoğraf yoktur ya da kaydolurken başka bir kimlik girmiş olabilirsin annenin babanın falan.

Hocam fotoğrafım var ve anne babam adına da kayıt olmadım.

Hocam 2 kere telefon değiştim ancak olmadı.

Hocam fotoğrafım var ve anne babam adına da kayıt olmadım.

Şahsen kimliğin ön yüzünü okutmayı zar zor başarmıştım arkası olmuyordu. 13 Pro da böyle bir problem yaşamadım tek denemede iki taraf oldu NFC ise aynı şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı