Tosla kullanılır mı?

Leusholp

Picopat
Daha fazla  
Biliyorsunuz ki malum Papara'da kapandı şu anlık idare edebileceğim bir kart lazım. O yüzden Tosla hala kullanılabilir mi yoksa önerebileceğiniz farklı bir kart var mı?
18 yaşından küçüğüm bu arada ona göre banka kartı önerisi verirseniz güzel olur.

İninal baba her zaman büyük adamdı. Şaka bir yana eğer aileni ikna edersen en yakın bankaya gidip birlikte sana hesap açabilirler, banka kartın olmuş olur.

Biliyorsunuz ki malum Papara'da kapandı şu anlık idare edebileceğim bir kart lazım. O yüzden Tosla hala kullanılabilir mi yoksa önerebileceğiniz farklı bir kart var mı?
18 yaşından küçüğüm bu arada ona göre banka kartı önerisi verirseniz güzel olur.

Tosla babadır. Zamanında çok kullanmış biri olarak söylüyorum özellikle veli onayı çok kolay sadece velinin T.C. ve telefon numarasını giriyorsun o kadar IBAN'ı olmaması dezavantaj olabilir ama her türlü sanal alışverişi yaparsın kullanılır.

İninal baba her zaman büyük adamdı. Şaka bir yana eğer aileni ikna edersen en yakın bankaya gidip birlikte sana hesap açabilirler, banka kartın olmuş olur.
peki banka kartı olarak ne önerirsiniz hocam?
duydugum kadarıyla bazı bankaların genç kartlarında garip engeller oluyormuş.İbana para atarken velinin iban tanımlamak zorunda olması veya direkt hiç para gönderememek gibi şeyler.

Papel kullansam herhangi bir yaşayacağım bir sorun veya sıkıntı olur mu hocam?
IBAN'a para göndermek, internetten yapacağım satın alımlar falan.

Ben hiç o tarz uygulama kullanmadım kullanılacaksa bile yüksek bakiyeler tutulmamalı iyi cashback yapıyorlar onun dışında ne kadar güvenilir bilmiyorum güvenli ön ödemeli banka kullanacaksanız İş Bankası'na bağlı olan Nays veya Vodafone'ye bağlı olan Vodafone Pay kullanabilirsiniz.

Peki banka kartı olarak ne önerirsiniz hocam?
Duydugum kadarıyla bazı bankaların genç kartlarında garip engeller oluyormuş. IBAN'a para atarken velinin IBAN tanımlamak zorunda olması veya direkt hiç para gönderememek gibi şeyler.

18 yaş altındaysanız Yapı Kredi alabilirsiniz borsa dışında her şeyi yapabiliyorsıunuz.

Hocam Nays kullanabilirsiniz. Nays İş Bankası'nın haberiniz olsun. Ebeveyn onayıyla kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı