Tosla mı, ininal mı?

1 yıldır Tosla kullanıyorum çok memnunum bol bol kampanyalarda oluyor mesela Spotify Premium alırsan %50'sini iade ediyordu hala devam ediyor mu bilmiyorum.

Arkadaşlar selam ağustos ayında sipariş ettiğim Papara kartım hala gelmedi ve bende artık ümidi kestim. 18 yaşından küçük olduğum içinde banka hesabı açamıyorum. Papara'yi internetten bir şey alacakken hala kullanıyorum ama bana fiziksel kartta lazım bunun içinde başlıkta belirttiğim iki karta yöneldim hangisi daha iyidir? Ona göre bu akşam gidip alacağım.

Net Tosla.

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Steam gibi yerlerde büyük indirimler başladıktan sonra Tosla'da eğer bir şeyler alırsan tosback veriyor ben kasım'da RDR almıştım indirimde 15 TL'yi iade etmişti kış indirimlerinde bayağı bir oyun aldım sadece Steam'de geçerliydi sanırım 3 lira vermişti :)

İninal kullandım aylık para girişi yüksek miktarlar olduğu için 2TL bana koymuyordu :D bir de para yükleme yeri yakındı su sakız alınmayan parayı kurtaracağım diye de yürümeyede üşeniyordum ininalı kullanıyorum da ailen izin veriyorsa veli ile banka kartı çıkart.

Banka kartım varda 18 yasindan kucuk oldugum icin internet bankaciligi kullanamiyorum + annemin telefon numarasi ustune.

Arkadaşlar şimdi bu kartı aldım ancak uygulamada nereye okutacağım?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı