Papara hakkında ne düşünüyorsunuz. Herhangi bir ücret kesiyor mu?Özellikle fırsatları hoş duruyor ama bazı kişiler çeşitli sorunlar yaşamış. Sizce nasıl? Tavsiye ediyor musunuz?
Papara önermeyin, var bende. Bu da bulunsun diye düşündüm.
Papara hakkında ne düşünüyorsunuz. Herhangi bir ücret kesiyor mu?
Ininal'le kıyasladığımızda 10 numara bir kart. Ama Papara'yı öneririm. Çünkü Tosla'da 1 yılda en fazla 750 TL çekebiliyorsunuz. Papara'da ise (Black karttan bahsediyorum) aylık 500 bakın altını çiziyorum aylık 500 TL çekebiliyorsunuz ve eğer 500'den fazla çekmek isterseniz çok az bir miktar komisyon kesiyor. Tosla'da ise hiçbir şekilde çekmene izin vermiyor. Aynı şekilde kampanyalarda da Papara en önde.Papara hakkında ne düşünüyorsunuz. Herhangi bir ücret kesiyor mu?
Bu tamamen bir uydurmaca. Ben 16 yaşındayım ve Tosla kart sahibiyim.Tosla paparaya göre çok daha avantajlı ama bence tek sıkıntısı 18 yaş altına kart vermiyor.
Özellikle fırsatları hoş duruyor ama bazı kişiler çeşitli sorunlar yaşamış. Sizce nasıl? Tavsiye ediyor musunuz?
Papara önermeyin, var bende. Bu da bulunsun diye düşündüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.