Tosla nasıl?

244012

Hectopat
Makaleler
7
Özellikle fırsatları hoş duruyor ama bazı kişiler çeşitli sorunlar yaşamış. Sizce nasıl? Tavsiye ediyor musunuz?

Papara önermeyin, var bende. Bu da bulunsun diye düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara hakkında ne düşünüyorsunuz. Herhangi bir ücret kesiyor mu?

Ininal'le kıyasladığımızda 10 numara bir kart. Ama Papara'yı öneririm. Çünkü Tosla'da 1 yılda en fazla 750 TL çekebiliyorsunuz. Papara'da ise (Black karttan bahsediyorum) aylık 500 bakın altını çiziyorum aylık 500 TL çekebiliyorsunuz ve eğer 500'den fazla çekmek isterseniz çok az bir miktar komisyon kesiyor. Tosla'da ise hiçbir şekilde çekmene izin vermiyor. Aynı şekilde kampanyalarda da Papara en önde.

Papara hakkında ne düşünüyorsunuz. Herhangi bir ücret kesiyor mu?
Ininal'le kıyasladığımızda 10 numara bir kart. Ama Papara'yı öneririm. Çünkü Tosla'da 1 yılda en fazla 750 TL çekebiliyorsunuz. Papara'da ise (Black karttan bahsediyorum) aylık 500 bakın altını çiziyorum aylık 500 TL çekebiliyorsunuz ve eğer 500'den fazla çekmek isterseniz çok az bir miktar komisyon kesiyor. Tosla'da ise hiçbir şekilde çekmene izin vermiyor. Aynı şekilde kampanyalarda da Papara en önde.
Tosla paparaya göre çok daha avantajlı ama bence tek sıkıntısı 18 yaş altına kart vermiyor.
Bu tamamen bir uydurmaca. Ben 16 yaşındayım ve Tosla kart sahibiyim.

Özellikle fırsatları hoş duruyor ama bazı kişiler çeşitli sorunlar yaşamış. Sizce nasıl? Tavsiye ediyor musunuz?

Papara önermeyin, var bende. Bu da bulunsun diye düşündüm.

Hem Papara hem Tosla kullanıcısıyım. Tosla'daki tek iğrenç şey: Yurt dışı alışverişlerinden KMV alması. Yani devletin siz dolar, Euro vs. alırken sizden aldığı kambiyo muamele vergisi. Netflix ödemesi yapıyorum 18 kuruş falan vergi alıyor. Şimdi diyeceksiniz ki e Netflix yurt dışı kaynaklı, o zaman dolar üstünden ödeniyordur. Yanlış. Netflix, Spotify, YouTube gibi bütün siteler TL üstünden işlem yapıyor. Ayrıca Papara veya banka kuruluşları bunu almazken Tosla neden alıyor. Tosla'dan nefret ettiğim tek konu bu. Kullanmayı bıraktım o yüzden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı