Her ay mı alıyorlar?Neden durduk yere havaya 18 kuruş vereyim ki her ay? Diğer kuruluşlar bu parayı almazken.
Her ödeme yaptığında. Sonuçta netflixi aylık ödüyorum. Ben de bu aboneliklerimi paparaya aldım rahat rahat kuruşlarım cebimde geziyorumHer ay mı alıyorlar?
Tabii ki almaması daha iyi ama pek dert etmem. Harbiden diğerleri almazken neden alıyor acabaHer ödeme yaptığında. Sonuçta Netflix'i aylık ödüyorum. Ben de bu aboneliklerimi paparaya aldım rahat rahat kuruşlarım cebimde geziyorum![]()
Eğer 18 yaşından büyükseniz banka hesabı açabilirsiniz.18 yaşındayım hatta çok yakında 19'um.
Bu düşündürüyor.
Hangisinden tavsiye edersiniz?Eğer 18 yaşından büyükseniz banka hesabı açabilirsiniz.
Tabii ki almaması daha iyi ama pek dert etmem. Harbiden diğerleri almazken neden alıyor acaba![]()
Benim de önerim iş,garanti,ziraat,enpara olacaktır. Masraf ödemek istemiyorsanız enpara açın. Öğrenciyseniz yüksek kredi kartı limiti için (2000tlye kadar) iş bankası maximum gençe başvurun. Ama bence en iyi bankalar bu dördüdür.Hangisinden tavsiye edersiniz?
Gerçi açarsam garipserler bizimkiler. Şimdilik ön ödemeli kartlarımla kalayım benAilenizin kullandığı bankadan açabilirsiniz benim önerim İş Bankası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.