WinnerDemon Femtopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:55 #1 Ben 14 yaşındayım ve kimliğim fotoğrafsız olduğu için onaylatamıyorum maalesef. Bu kart ile Valorant'tan VP veya Steam'den oyun vb seyler alabilir miyim para yüklersem?
Ben 14 yaşındayım ve kimliğim fotoğrafsız olduğu için onaylatamıyorum maalesef. Bu kart ile Valorant'tan VP veya Steam'den oyun vb seyler alabilir miyim para yüklersem?
Çözüm Mustafa.Kaan Cuma 23:00 Hayır, onaysız hesapla internet alışverişi yapılamıyor maalesef. Sadece Tosla değil, hiçbiri bunu sağlamıyor artık.
Hayır, onaysız hesapla internet alışverişi yapılamıyor maalesef. Sadece Tosla değil, hiçbiri bunu sağlamıyor artık.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.170 Makaleler 2 Çözümler 1.471 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 23:00 #2 Hayır, onaysız hesapla internet alışverişi yapılamıyor maalesef. Sadece Tosla değil, hiçbiri bunu sağlamıyor artık. Artı 0 Eksi Çözüm
Hayır, onaysız hesapla internet alışverişi yapılamıyor maalesef. Sadece Tosla değil, hiçbiri bunu sağlamıyor artık.
KS KS WinnerDemon Femtopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 23:00 #3 Veli onaylı ama olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 23:16 Artı 0 Eksi
Lord345 Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF Gaming A15 FA507NVR NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Mezun) Cuma 23:01 #4 Hiçbir kartla yapamazsın. Yalnızca market alışverişlerinde falan kullanabilirsin sanal alışveriş yapamazsın. 2025 Ocak ayında olması lazım yeni kural gereği yasaklandı ve onaysız sanal alışveriş yapmak imkansız. Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 23:17 Artı 0 Eksi
Hiçbir kartla yapamazsın. Yalnızca market alışverişlerinde falan kullanabilirsin sanal alışveriş yapamazsın. 2025 Ocak ayında olması lazım yeni kural gereği yasaklandı ve onaysız sanal alışveriş yapmak imkansız.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.170 Makaleler 2 Çözümler 1.471 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 23:05 #5 Veli izni ATM'den para yatırma, para çekme gibi işlemleri yapabilmeni sağlıyor. Ama kimlik doğrulama olmadan başka hesaba para gönderemezsin. Artı 0 Eksi
Veli izni ATM'den para yatırma, para çekme gibi işlemleri yapabilmeni sağlıyor. Ama kimlik doğrulama olmadan başka hesaba para gönderemezsin.
irfantr452 Picopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 895 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri i512450H RTX3050 4GB 32GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek İş arıyor Cuma 23:06 #6 Yasaklandı artık onaylanmamış hiçbir kart izin vermiyor Online alışverişe. Artı 0 Eksi
A Ahmet KartallL Yoctopat Katılım 27 Eylül 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 18:12 #7 Biri bana yardım edebilir mi Tosla da doğrulama yapmak istedim en sonda IBAN'dan hesaba para atmamı istiyor banka hesabım yok. Artı 0 Eksi
Biri bana yardım edebilir mi Tosla da doğrulama yapmak istedim en sonda IBAN'dan hesaba para atmamı istiyor banka hesabım yok.