Tosla Ücretleri 14 Ocak 2023’te Güncelleniyor

Bu tarz Tosla,Papara gibi kartlar kullanacağınıza Enpara alabilirsiniz hem IBAN olur (biliyorum papara da var ama farklı orada) hem de EFT Havale ücretsiz banka gibi çalışıyor. (Papara kullanıyorum ama sadece abonelik işlemlerinde.)

enpara cashback olsun diğer kampanyalar olsun oldukça kısır bir hal aldı. Eskiden çok keyifle kullanırdım, kampanyaları çok iyiydi. Şimdi illa ki ayın enparalısı olmanı şart koştu.

Ben de sizin gibi aylık abonelikleri papara üzerinden yapıyorum.

Enpara cashback olsun diğer kampanyalar olsun oldukça kısır bir hal aldı. Eskiden çok keyifle kullanırdım, kampanyaları çok iyiydi. Şimdi illaki ayın enparalısı olmanı şart koştu.

Ben de sizin gibi aylık abonelikleri Papara üzerinden yapıyorum.

Hocam Enpara'yı ben ana banka olarak kullanıyorum param orada duruyor, para transferi vs yapacağım zaman kullanıyorum. Altın, hisse gibi yatırımları ise Yapı Kredi'den yapıyorum. Abonelikleri ise Papara.

2 TL para değil çok takmayın, tavsiyem yaşınız yetmiyor ise aile hesabını kullanarak Papara veya ziraat bank hesabı açmanız.
Ücretinde değilim yaşım 30 kredi kartım mevcut ancak iptal ettirmeyi planlıyorum güncel bilgiyi paylaştım. Saçma sapan şeyler için para kesmesi komik 😅
Papara enpara Nays Fupps pokus var. Tosla hesabımı kapattım :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı