Tosla vs İninal

Kartın görünüşünün önemi ne ki? Amacınız sömürmekti herhalde.

Sömürmek değildi. Banka değilsin, kart ücreti almak çok saçma. Ne Tosla ne Paycell ne de ininal yaptığında onaylanabilir bu davranış. Ayrıca amaç sömürmek değil, müşteriye verilen değer. Bilgilerini sorgulayıp yaşına göre hitap eden Tosla'dan bir şey bekleyemezsin.

İninal 5 para etmez olsa da Tosla benim gözümde çöpten başka bir şey değil. Ödeme bile doğru düzgün çalışmıyor. Paycell'e bakın bence.

İninal 5 para etmez olsa da Tosla benim gözümde çöpten başka bir şey değil. Ödeme bile doğru düzgün çalışmıyor. Paycell'e bakın bence.

Paycell ortada bir hizmet. Ne övülecek ne sövülecek, ama verdiğin paraya da değebilecek gibi. Tosla'nın adını apzıma almam, ininal para yutmayı görev edinmiş.

Paycell ortada bir hizmet. Ne övülecek ne sövülecek, ama verdiğin paraya da değebilecek gibi. Tosla'nın adını apzıma almam, ininal para yutmayı görev edinmiş.

Ben ininal da kullandim Papara'da hepsini kullandim ininal sadece işin varsa yukleyip harcarsın surekli kullanmazsin Tosla zaten Allah'in belası Papara da kart gelmesi uzun sürüyor ve hizmeti güzel Paycell de cidden çok guzel bir on odemeli kart tek eksigi Papara gibi harcadığınız zaman para vermiyor.

Ben ininal da kullandim Papara'da hepsini kullandim ininal sadece işin varsa yukleyip harcarsın surekli kullanmazsin Tosla zaten Allah'in belası Papara da kart gelmesi uzun sürüyor ve hizmeti güzel Paycell de cidden çok guzel bir on odemeli kart tek eksigi Papara gibi harcadığınız zaman para vermiyor.

Papara kart konusu agt ile alakalı. Sürekli kuryeyi taciz eder gibi ararsanız 2 günde de gelebilir, haftalar sonra da.
Tosla ile Steam'den alışveriş yapacaktım parayı aldı vermedi oyunu. Steam Desteğe yazdım bize para gelmedi diyorlar Tosla'ya yazıyorum cevap yok bu kadar ilgisiz bir firma.

3 ayda arayıp sormalarıma kulak asmadılar, 6 kere merkeze yazıldı, zaten hitaplarından bahsedemem, bir kere bile ilgilenemediler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı