Tosla yaş sınırı ve kötü yorumlar

Tosla mı İninal mi Param mı Papara mı

• Tosla

• İninal

• Param

• Papara

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bu Netflix %50 devam ediyor mu?

Ediyor.

Herhangi bir şart var mı?

Yok. Ödemeyi Papara'dan yapmanız yeterli :)

Screenshot_20200503-150507_Papara.jpg

Oyumu Papara'ya veriyorum. Aktif olarak kullanmaktayim. Tercih etme sebebim kampanyaları ve aylik ücret almamasi. Gerci ben ilk kullanmaya başladığımda 1 TL kesiyordu :D

Kampanyaları özellikle açıklamak istiyorum çünkü ben de kampanyaları için kullanıyorum.

Eski mesajından alıntı yapacağım o yüzden.

Bunlar eski kampanyalar, virüsten önce yapılan. Ama her zaman döneme ozel kampanyalar oluyor. Su an aktif kampanya olarak neler varsa görselini ekleyeceğim. Simdi fark ettim eczanedeki %3 iade %50'ye gelmiş.

Kisa zaman önce de uygulamayı guncelleyerek daha güzel bir arayüze kavusrurdular. Ayriyeten eklemek istiyorum eğer parmak izi kullanıyorsaniz parmak iziyle giris yapabiliyorsunuz uygulamaya.

Eki Görüntüle 552095Eki Görüntüle 552096
Selam benim bildiğim alttaki kampanyalar bitti çünkü şuan sadece YouTube gözüküyor?

Görüntüleri uygulama içinden mesajı yazmadan önce aldım. Sitesine girip kontrol ettiğimde hala kampanyaların devam ettiği gözüküyor. 3 gün önce de Spotify'dan Cashback aldım, ekran görüntüsü zaten ekte var.

Siz nereden baktıgınızı söyler misiniz?

Hocam sanki geri vermemiş parayı 😄

İlk paylaşırken eski görseli paylaşmıştım. Sonra fark edip güncelledim görseli. Eski sayfada kaldınız galiba, sayfayı yenileyin :)

Paycell ile nasıl EFT/Havale ile para yatıracağımızı bilen var mı yoksa sanal karta EFT ile yatıramıyor muyuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı