Tosla yeni Steam cüzdan kodu kampanyası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

OldGamerHood

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Tosla'da yeni Steam cüzdan kodu kampanyası var. İki arkadaşını davet edene 10 TL Steam cüzdan kodu veriliyor. Aşağıdan indirebilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki linke tıklarsanız sizde 4 TL bakiye alıyorsunuz. Yani iki kampanyadan kazanıyorsunuz. 5 Ocak'ta verecekler 4 TL'yi.

Bir arkadaşını çağırınca hem ona hem de sana 4 TL veriyor toplam 16 TL onla 10 TL Steam cüzdan kodu alıran %25 iade yani 2.5 TL geri veriyor bu daha karlı.

Önceki 4 kişi getir 20 TL steam kodu kampanyasına tüm sülaleyi dahlil ederek 20 TL Steam kodu+20 TL arkadaş davetden kazandım :D. Bu kampanyaya da getirecek kadar tanıdığım yok.

İki tarafta bu kampanya ile Steam cüzdan kodu kazanıyor ise, yapacak arkadaş var mı? Henüz Tosla hesabı açmadım.

Discord üzerinden iletişime geçerim.

Arkadaşlar Tosla'da yeni Steam cüzdan kodu kampanyası var. İki arkadaşını davet edene 10 TL Steam cüzdan kodu veriliyor. Aşağıdan indirebilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki linke tıklarsanız sizde 4 TL bakiye alıyorsunuz. Yani iki kampanyadan kazanıyorsunuz. 5 Ocak'ta verecekler 4 TL'yi.

Yapabildin mi? Ben de kayıt olunmasına rağmen bir etkinlik gözükmüyor.

Önceki 4 kişi getir 20 TL steam kodu kampanyasına tüm sülaleyi dahlil ederek 20 TL Steam kodu+20 TL arkadaş davetden kazandım :D. Bu kampanyaya da getirecek kadar tanıdığım yok.
700 takipçili Valorant sayfam var, 4 gün içinde 6 kişi getirebilirim umarım. Eğer getiremezsem teyze, dayı dinlemeden herkese yaptıracağım. Bu arada Tosla'yı 2 aydır kullanmama rağmen yaklaşık 80TL kazandım.

Arkadaşlar şu bağlantıyı kullanıp indirebilir misiniz? Maalesef davet edebileceğim kimse kalmadı eski kampanyalar yüzünden. Yardım için konu açtım ama direkt silindi 😢.

Arkadaşlar, ben buradan yaklaşık 3 tane Steam cüzdan kodu aldım. 4 TL'lik bakiye 5 Ocak'ta alacaksınız. Steam cüzdan kodunu anında mesaj atıyorlar zaten. 4 TL'lik bakiye kampanyası 31 Aralık son gün haberiniz olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı