Tosla yüz okuma sistemi tamamlanmıyor

KEPAP06

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦
Öncelikle merhaba. Uzun süredir Tosla kullanıcısıyım. Arada elime para geçer, içine atarım. Biraz para birikmiş. Normalde girerken hiç "şifre bitmiş" falan demezdi, bittiyse de e-postaya doğrulama gelir, çok kolay değiştirirdim. Bugün para çekmek için girdim ama "Kimliği okut, yüz okut" diyor. Kimliği okuttum, yüzümü okutmaya geldi sıra. Dediklerini yapıyorum, olmuyor; geri başa sarıyor. "Olmuş gibi gösterip tekrar yüzünüzü okutun" diyor. Ne yapacağım? Karttan ATM'den çekeyim desem, kartın son kullanma tarihi dolmuş, olmuyor. Yardım ederseniz sevinirim.

Dostum asla Tosla önermem normal bankalardan kart çıkarmanı öneririm. Hayatımda gördüğüm en kötü hizmet papel kullan daha iyidir.

Dostum asla Tosla önermem normal bankalardan kart çıkarmanı öneririm. Hayatımda gördüğüm en kötü hizmet papel kullan daha iyidir.

Tosla yerine İş Bankası kullanıyorumda bazen para yatırıyorum normalde böyle kalmamıştı şimdi yüzde okumuyor bir yöntemi var mı?

Tosla yerine İş Bankası kullanıyorumda bazen para yatırıyorum normalde böyle kalmamıştı şimdi yüzde okumuyor bir yöntemi var mı?

Bir fikrim yok Tosla'dan vazgeç bence Play Store yorum puan ortalaması her şeyi anlatıyor.
Tosla aylık para kesmiyor mu?

Bir fikrim yok Tosla'dan vazgeç bence Play Store yorum puan ortalaması her şeyi anlatıyor.
Tosla aylık para kesmiyor mu?

5 TL kesiyor aylık Tosla'yı zaten bırakacağım bundan sonra parayı alabilsem bir.

Yaşın 18+ ise Enpara aç.

Yaş 18 değil olsa hemen açacağım onu bu kartlar böyle hatalardan insanı bunaltıyor destekle iletişime geçeceğim bakalım parayı nasıl alırız.

Yaş 18 değil olsa hemen açacağım onu bu kartlar böyle hatalardan insanı bunaltıyor destekle iletişime geçeceğim bakalım parayı nasıl al.

Ben Papara kullanıyordum müthişti Tosla'ya baktım hesap açarken bile hata veriyor 1-2 haftaya İş Bankası'na gideceğim.

Sende ilk imza mi var? Birkaç merak ettiğim soru var sorabilir miyim?

Son düzenleme:
Ben Papara kullanıyordum müthişti Tosla'ya baktım hesap açarken bile hata veriyor 1-2 haftaya İş Bankası'na gideceğim.

Sende ilk imza mi var? Birkaç merak ettiğim soru var sorabilir miyim?

Tabii ki sorabilirsiniz ilk imza yok bende Papara kapanmasa o iyiydi bende kullanıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı