Banka/Kart Tosla’da Kartın Son 2 Hanesi Kadar Tosback

Kartın son iki hanesinin 98 olması ve ilk günün akşamı yapmış olmama rağmen gelmemiş aşırı gıcığıma gitti. Ayrıca Tosla'da Steam %15 anında geri vermesine rağmen denedim ve bana gelmemişti. Papara anında veriyor parayı ne güzel ama Tosla bir sonraki ay ile kafayı bozmuş.

Yarın gelirse bu mesajımı editlerim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-01-05 at 23.33.02.jpg
    WhatsApp Image 2023-01-05 at 23.33.02.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 53
Kartın son iki hanesinin 98 olması ve ilk günün akşamı yapmış olmama rağmen gelmemiş aşırı gıcığıma gitti. Ayrıca Tosla'da Steam %15 anında geri vermesine rağmen denedim ve bana gelmemişti. Papara anında veriyor parayı ne güzel ama Tosla bir sonraki ay ile kafayı bozmuş.
Hocam Steam %15 ödemesi sanırım bu ayın 15'inde verilecek. Gerçekten geri ödemeler bayağı geç oluyor. Papara gibi anında olsaydı keşke.

Hocam Steam %15 ödemesi sanırım bu ayın 15'inde verilecek. Gerçekten geri ödemeler bayağı geç oluyor. Papara gibi anında olsaydı keşke.

Hocam şu oyun zamları yüreğimizi burktu bari parayı versede her oyunu alsak. Hele kartın son iki hanesi 98 olunca böyle endişeli oluyorum.

Yüklemeniz kısa sürede yapılacaktır dediler ve 16 aralığın akşam saat 11'inde yapmıştım ben. İlk 12K ya girmişim yani size de gelecektir. @Alpha Frozen

Son düzenleme:
Galiba bazılarına para "erken" yattığı için ortalık karışmış, kampanya koşullarında ayın 6'sında yatacağı yazıyordu gün içerisinde yatar.

"Kampanyadan kazanacağın Tosback 6 Ocak'ta Tosla hesabına yüklenecek."

Kampanyanın altında ayın 10'unda gözüküyor, müşteri temsilcisinden mi aldınız bu değişiklik bilgisini?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı