Tosla'ya para nasıl atılır?

froske123

Picopat
Daha fazla  
Selam dostlar. 14 yaşındayım Tosla'yı doğrulamak için 3 aşamayı da geçtim ama sonra banka hesabından Tosla hesabına para gönder şeyi geldi. Kendi banka hesabından yaziyor ama benim bir banka hesabım yok. Ebeveyn olarak kayıtladigim kişinin banka hesabindan Tosla'ya para yollayınca da para yollayan kişiye geri gidiyor. Ne yapmalıyım bilen varsa beni aydınlatabilir mi? Çünkü içinde oyuna yaptıracağım para var.

A101'den para atabilirsin. Veya anlaşmalı bir bankanın ATM'si yoluyla da para atabilirsin.

A101'den para atabilirsin. Veya anlaşmalı bir bankanın ATM'si yoluyla da para atabilirsin.

Hocam para atmasına atabiliyorum ama hesabım onaylanmıyor ve internet alışverişi yapamiyorum bunu nasıl çözerim?

Hocam para atmasına atabiliyorum ama hesabım onaylanmıyor ve internet alışverişi yapamiyorum bunu nasıl çözerim?

Konu başlığını başka yapmıştım düzeltme seçeneğini seçince forum kendi değiştirmiş başka bir şeydi aslinda başlık olay kimliğimi dogrulama aşamalarından hepsini yaptığım ama sondaki bankadan para yollamayi yapamamam bunu nasıl çözerim?

Öncelikle Tosla hesabını onaylamak için 4 yıl daha beklemen gerekiyor. Ve de yeni çıkarılan karar ile herhangi bir ön ödemeli kart doğrulanmamışsa internet alışverişi yapamıyor.

Konu başlığını başka yapmıştım düzeltme seçeneğini seçince forum kendi değiştirmiş başka bir şeydi aslinda başlık olay kimliğimi dogrulama aşamalarından hepsini yaptığım ama sondaki bankadan para yollamayi yapamamam bunu nasıl çözerim?

Maalesef o kısım bende de böyle olmuştu. Papara'ya geçtim.

Maalesef o kısım bende de böyle olmuştu. Papara'ya geçtim.

Peki içindeki parayi marketlerde harcayabilir miyim?

Öncelikle Tosla hesabını onaylamak için 4 yıl daha beklemen gerekiyor. Ve de yeni çıkarılan karar ile herhangi bir ön ödemeli kart doğrulanmamışsa internet alışverişi yapamıyor.

Market alışverişi yapılır mı?

Peki içindeki parayi marketlerde harcayabilir miyim?

Market alışverişi yapılır mı?
Evet, doğrulanmamış herhangi bir Tosla Kart ile fiziksel alışveriş yapabilirsin.

Muhtemelen forumdaki herkesin elinden geçmiştir hocam kart. Gerçekten de müşteri hizmetleri de ilgili berbat denecek kadar kötü değil ama yine de kötü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı