Çözüldü Total War: Attila eşitleniyor hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

FıratÖzdemir

Decapat
''Attila Total War'' oyunu eşitleniyor hatası veriyor. Tüm Visual'ları silip, yükledim. 2 kere format attım, yine aynı sorun devam ediyor. Oyunu sadece 6 saat oynayabildim. Burada 1-2 arkadaşımıza aynı sorun olmuş fakat sorunları çözülmüş, okuyarak aynı tavsiyeleri yaptım ama olmadı yine. Sanırım benim de profesyonel bir destek almam gerek :)
Konu hakkında bilgisi olan , Yardım edebilecek biri var mı ?

Son düzenleme:
Çözüm
C:\Windows\System32\MSVCP120.DLL ve C:\Windows\SySWoW64\MSVCP120.DLL silin ve Visua 2013'ü yükleyin.
Sorun devam ederse TeamViwer ID ve şifre paylaşın.
Bu işlemi yaptık ve oyun çalıştı. Okura güzel dilekleri için teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim :)
Hata.jpg
Steam Cloud eşitlemesini kapatın.

Oyuna sağ tıklayın. Özelliklerini açın.
Güncellemeler sekmesinde bulunan Steam Cloud kayıt seçeneğinin işaretini kaldırın.

Cevabınız ıcın oncelıkle tesekkur ederım,
Fakat dediklerinizi de yaptım, bu sefer çalışıyor yazıp yıne calışmadan kapandı.
Yani yine acılmıyor oyun :/
Ayrıca Teamwiever mevcut, musait olan bır admın var ise baglanıp da ayarlarıma bakabılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kod yurutulmesi devam edemıyor cunku MSVCP120.dll bulunamadı.
Verılen hata bu fakat rapora yansıtamadım kusura bakmayın :/

Teşekkur ederım ılgınız ıcın ama yıne calısmadı. x86'yı ve x64'u de yukledım ama yıne aynı sorun yıne aynı sorun...

Teamwiever
ID: 1 266 614 224
PASS: ***

Çözülemeyen bi sorun sanki değil mi ? :) İşin kötü tarafı Steam oyunu geride almıyor.. :/
Sayın operatorun gece Teamviewer'dan gırmesını goz onune alarak PC'mı kapatmadan yatıyorum. bılgınıze.
pass: 8787

Steam açık şu an bır umut yıne dosya butunlemesi dogruluyorum :)
ID: 1 266 614 224
Pass: ****
Konu çözülmüştür. Mr.Acar'a cok tesekkur ederim. Adam gibi adam :)

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı