Total War: Three Kingdoms kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 10

timucinc01

Kilopat
Arkadaşlarım çok rahat bir şekilde oynarken ben oynayamıyorum. Oyunu açıyorum ve ana menüye gelmeden hemen önce oyundan atıyor. Ne bir hata kodu, ne de başka bir şey çıkıyor. Sadece kapanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Process Monitor raporu paylaşabilirsiniz. Rehberi aşağıda yer alıyor.

Process Monitor raporu paylaşabilirsiniz. Rehberi aşağıda yer alıyor.

Buyrun buradan indirebilirsiniz herhangi bir yanlış yaptıysam bana bildirin hemen düzeltirim.

Öncelikle aşağıda yer alan websiteden sürücünüzü indirin. Daha sonra yine aşağıda yer alan DDU rehberini uygulayıp ekran kartı sürücünüzü DDU uygulaması ile kaldırın ve sistem yeniden başladığında bu indirmiş olduğunuz sürücüyü kurun. Ek olarak Windows Update aracılığıyla 20H2 sürümüne geçiş yapmanızı öneririm.

Website: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA

Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi

NOT: Sorun çözülürse lütfen bildirmeyi unutmayın.

Öncelikle aşağıda yer alan web siteden sürücünüzü indirin. Daha sonra yine aşağıda yer alan DDU rehberini uygulayıp ekran kartı sürücünüzü DDU uygulaması ile kaldırın ve sistem yeniden başladığında bu indirmiş olduğunuz sürücüyü kurun. Ek olarak Windows Update aracılığıyla 20H2 sürümüne geçiş yapmanızı öneririm.

Web site: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA

Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi

Not: Sorun çözülürse lütfen bildirmeyi unutmayın.

Dediğiniz her şeyi yaptım fakat sorunum hala çözülmedi şu anda ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni raporu ve Olay Görüntüleyicisi raporlarınızı paylaşır mısınız?

Olay görüntüleyicisin de herhangi bir şey çıkmadı.
Kusura bakmayın size geç cevap veriyorum. Olay görünütüleyicisini yukarıdaki arkdaşın dediklerini yaptıktan sonra tekrar çalıştırdım fakat herhangi bir bilgi çıkmadı birşeyi yanlış mı yaptım yoksa olması gereken mi oldu?
Yeni raporu ve Olay Görüntüleyicisi raporlarınızı paylaşır mısınız?
Bakabildiniz mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı