Total War: Warhammer II vs Total War: Three Kingdoms

ÖmerKu

Hectopat
Katılım
11 Ekim 2020
Mesajlar
3.825
Makaleler
3
Çözümler
6
Steam kış indirimleri başladı. Total War almak istiyordum ama 2 seçenekte kaldım. Karar veremiyorum çünkü daha önce hiç oynamadım, ilk başlayacağım. Sadece videolarını biraz izledim ikisi de Türkçe ikisinin de fiyatları birbirine çok yakın hangisini alsam bilemedim. Oyunu bilenler varsa bir fikir tecrübe verirlerse sevinirim. Total War: Warhammer II ya da Three kıngdoms?

 
Son düzenleyen: Moderatör:
İki oyunda cidden çok güzel. Tamamen size kalmış bir durum. Gerçekçi bir oyun oynamak isterseniz Three Kingdoms alabilirsiniz. Bunun dışında ben ejderhalardan, elflerden hoşlanırım diyorsanız Warhammer II alın derim. Warhammer II'de ırkların kendine has özellikleri oyuna güzel bir oynayış katıyor.
 
İkisi de çok güzel oyunlardır bence. Warhammer II biraz daha fantastik evrene kaçıyor, severek oynamıştım ama three kingdoms benim daha çok hoşuma gitmişti, shogun 2'yi andırıyor bana.

Shogun tarzı oyunları bende görsel tarzından dolayı severim bu iyi bir öneriydi teşekkürler sanırım fantastik evrenden çok seçeneğim shogun olacak yani three kingdoms :D çünkü o tip oyunlar beni atmosferin içine çekerler.

İki oyunda cidden çok güzel. Tamamen size kalmış bir durum. Gerçekçi bir oyun oynamak isterseniz three kingdoms alabilirsiniz. Bunun dışında ben ejderhalardan, elflerden hoşlanırım diyorsanız warhammer II alın derim. Warhammer II'de ırkların kendine has özellikleri oyuna güzel bir oynayış katıyor.

İkisi de çok güzel oyunlardır bence. Warhammer II biraz daha fantastik evrene kaçıyor, severek oynamıştım ama three kingdoms benim daha çok hoşuma gitmişti, shogun 2'yi andırıyor bana.

Birşey daha merak ettim %50 indirim ve 100 TL bu oyun için iyi bir fiyat mı sizce? Kaç saat oynarım? Altarnetif önerdiğiniz oyunlar var mı o bütçeye? Siz ne zaman ve kaç TL'ye aldınız oynadıysanız fikirlerinizi merak ediyorum. Mesela incelemeleri incelediğimde 300 saat oynayanda 50 saaat hatta 10 saat oynayanıda gördüm olumlu hepsi olumsuzlara pek bakmadım.
 
Son düzenleme:
Warhammer 2 bin kat iyidir.

Evet geç fark ettim :D evreni daha iyi daha sarıcak bir türdü muhtemelen ama shogun havasına gittik neyse bu da idare ediyor Total'a buradan başlamam nasipmiş.
Beyler oyunu öğrenmem günler aldı ama sonunda sardı öğrendim gibi hissediyorum kendimi: S çok pis sardı hem de grafikler atmosfer müzik derken oyunun olumsuz yönlerini unutuyorsunuz.
 
Son düzenleme:
Rome Total War ile ya da medieval 2 Total War ile baslasaydin keske :)

Ben oyunu sevdim ya daha önce strateji oyunlarına aşinalığım vardı 2 3 gün oynaya oynaya öğrendim.Yani pişman değilim.
96 bölümlük dizisi+oversimplified'in three kıngdoms videosunu izleyin 15 dakikadamı ne özetlemiş Çin'in 3 krallık dönemini aşırı gaza gelip oynuyorsunuz sonra oyunu zaten :D.eğer benim gibi başlamayı düşünen varsa dediklerimi bir düşünsün.
Koca 3 krallık dönemini 15 dakikada çok iyi anlatmış onu kesinlikle izleyin başlamadan önce. Neyin ne olduğunu anlarsınız. Hele Cao cao.

2 yıl sonra kapak fotoğrafımı cao cao yapınca ben.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı