Satıldı Total War : Warhammer Steam Key

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mhk1353

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar. Total War : Warhammer Steam Key satılık veya CS:GO itemlerine takaslıktır.
Fiyat: 70 TL.

Son düzenleme:
İki oyun da ücretsiz elde edilebilir oyunlar. Biri MSI'ın diğeri de Asus'un bazı ürünleriyle ücretsiz verdiği oyunlar. Eğer bu ürünlerle beraber gelen bedava oyunları satıyorsanız bunu yapamayacağınız MSI ve Asus'un sitelerinde belirtiliyor.

İki oyun da ücretsiz elde edilebilir oyunlar. Biri MSI'ın diğeri de Asus'un bazı ürünleriyle ücretsiz verdiği oyunlar. Eğer bu ürünlerle beraber gelen bedava oyunları satıyorsanız bunu yapamayacağınız MSI ve Asus'un sitelerinde belirtiliyor.

Neden yapamayacak mışım anlamadım. Keyler elimde yapılacak tek şey Steam e keyleri girmek ve oyunları almak.

Neden yapamayacak mışım anlamadım. Keyler elimde yapılacak tek şey Steam e keyleri girmek ve oyunları almak.

Ben sadece sitede yazanları belirttim. Satabilirseniz bana da haber verin, ben de satmayı düşünüyorum.

Satmak yasak mı değil mi araştırmadım ancak satamama gibi bir durum niye olsun ki? ABCD-EFGH-JKLM-NOPR şifresi elinizde mevcut. Parayı verene şifreyi söyleyeceksiniz, o da Steam hesabına yazacak. ASUS sattığı anakartların sahiplerini, keyleri Steam üzerinden etkinleştirmiş mi diye kontrol etmiyor. :) Bu kodların satışı illegal ise sonuçlarına katlanırsınız.

Satmak yasak mı değil mi araştırmadım ancak satamama gibi bir durum niye olsun ki? ABCD-EFGH-JKLM-NOPR şifresi elinizde mevcut. Parayı verene şifreyi söyleyeceksiniz, o da Steam hesabına yazacak. ASUS sattığı anakartların sahiplerini, keyleri Steam üzerinden etkinleştirmiş mi diye kontrol etmiyor. :) Bu kodların satışı illegal ise sonuçlarına katlanırsınız.
Ne gibi sonuçları olabilir ki? Ben de bugün sattım Total War Warhammer'ı.

MSI veya ASUS'un böyle saçma şeylerin takibini yapacağını zannetmiyorum. Ancak MSI'n sitesinde "For MSI Promotional Use Only – Not for Resale" böyle bir yazı yazıyor Total War Warhammer promosyon detaylarında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen dolandırılma ihtimallerine karşılık mesuliyet almamak adına böyle bir şey yapmış olabilirler. Takibi pek mümkün değil bunun. Yine de bir sıkıntı olursa uslu uslu oturmak gerek. Açıkça belirtilmiş satmayın diye. Ne yapabilirler bilmiyorum, onlara kalmış bir şey.

Muhtemelen dolandırılma ihtimallerine karşılık mesuliyet almamak adına böyle bir şey yapmış olabilirler. Takibi pek mümkün değil bunun. Yine de bir sıkıntı olursa uslu uslu oturmak gerek. Açıkça belirtilmiş satmayın diye. Ne yapabilirler bilmiyorum, onlara kalmış bir şey.
Valla bugün sattım, bir sıkıntı çıkacağını da sanmıyorum.

Bir de sizden MSI'in sitesinde yazan cümleyi kelimesi kelimesine çevirmenizi rica etsem? Her ne kadar çat pat çevirebilsem de, tam anlamıyla görmek isterim :)

Bence sadece sorumluluğu üstlerinden atmak için "Promosyon ürünüdür. Satılamaz" yazmışlar. Bir monitöre promosyon olarak verdikleri oyun keyinin, o monitörün kullanıcısı tarafından kulanılıp kullanılmadığını nasıl takip edebilirler ki ?

Satıldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı