Satılık Total War: Warhammer Steam Key

Erkan Şahin

Megapat
Makaleler
1
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Gümrük Müşavir Yardımcısı
MSI anakart aldığım için Total War: Warhammer oyunu için Steam key hediye ettiler oyunun liste fiyatı 179 TL olup ben 80 TL gibi bir fiyat düşündüm. Düşünen arkadaşlar varsa anlaşabiliriz.

Güncel

Güncel

Son düzenleme:
@Erkan Şahin "g2a.com" girip üye olun. Ürün ilanı verin. Daha sonra güvenilir olmadığınız için ilanınızı banlayacaklar ve ilanınızın hemen yanında ticket ile ulaşmanız için bir bağlantı çıkacak.
Açıklama kısmına kodu MSI dan aldığınızı belirtin. Kodu büyük ihtimalle mailinize yollamıştır MSI. Mailinizden bir screenshot alıp ticket'a ekleyin. Kod tamamen görünebilir olsun. Açıklama kısmına "I got this game code from MSI. I got it free that's why am i selling it." gibisinden bişeyler yazabilirsiniz. Hem DOOM hem de Total War oyunlarımı buradan sattım. 70 Liraya ikisini de satamamıştım, bu sitede birini 80 Liraya birini 100 Liraya sattım.
NOT: Buradan satarsanız paranızı 7 gün boyunca kullanamazsınız şikayet vesayre gelecek mi diye para 7 gün kullanılamaz.

@Erkan Şahin "g2a.com" girip üye olun. Ürün ilanı verin. Daha sonra güvenilir olmadığınız için ilanınızı banlayacaklar ve ilanınızın hemen yanında ticket ile ulaşmanız için bir bağlantı çıkacak.
Açıklama kısmına kodu MSI dan aldığınızı belirtin. Kodu büyük ihtimalle mailinize yollamıştır MSI. Mailinizden bir screenshot alıp ticket'a ekleyin. Kod tamamen görünebilir olsun. Açıklama kısmına "I got this game code from MSI. I got it free that's why am i selling it." gibisinden bişeyler yazabilirsiniz. Hem DOOM hem de Total War oyunlarımı buradan sattım. 70 Liraya ikisini de satamamıştım, bu sitede birini 80 Liraya birini 100 Liraya sattım.
NOT: Buradan satarsanız paranızı 7 gün boyunca kullanamazsınız şikayet vesayre gelecek mi diye para 7 gün kullanılamaz.

İlginiz için teşekkürler ancak ben o siteyi bilmiyorum ben nasıl güvenicem onlara :) Ayrıca kodun ekran görüntüsünü alıp göndermek pek mantıklı gelmedi.

Güncel

Ben almaya hazırım ama size nasıl güveneceğim. Arkadaşın dediği gibi G2A'ya koyarsanız oradan alabilirim. Uzun zamandır almayı düşünüyorum oyunu lütfen önceliği bana tanıyın.

Ben almaya hazırım ama size nasıl güveneceğim. Arkadaşın dediği gibi G2A'ya koyarsanız oradan alabilirim. Uzun zamandır almayı düşünüyorum oyunu lütfen önceliği bana tanıyın.

Merhaba, açıkcası o siteyi kullanmayı bilmiyorum para nezaman yatıyor nereye yatıyor vs baya karışık ve anlamadığım bir olay. Güven konusunda endişeleriniz normal tabikide ancak facebook adresim telefon numaram vs hakkımdaki tüm bilgileri size veririm bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Evet bu şekilde daha iyi olur Erkan bey. Ödemeyi nasıl yapacağım peki? İninal kartım da duruyor bakiye.

Finansbank kullanıyorum ininal kart hakkında bilgim yok malesef.
Bende Halkbankası ve Ziraat bankası hesapları da var. Bu şekilde ödeme yapamam sanırım. Sanırım bu durumda sadece G2A üzerinden alabilirim. ama teferruatını bende bilmiyorum oranın. :utandım:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı