Touch padli tablet önerisi

Toprakg

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Touch padli bir tablete ihtiyacım var. Ofis işlerini yürütmek ve Google remote desktop amacıyla kullanacağım.

iPad ve magic keyboard ikilisi çok yüksek fiyata geldiği için alternatif bakıyorum.

Klavyenin bağımsız olmasını tercih etmiyorum. Kılıf gibi tabletin bir parçası olması (iPad ürünleri gibi) tercih sebebim kullanım kolaylığı ve ergonomi olarak.

Apple ürünleri dışında bulabildiğim iki ürün Lenovo Tab P11 ve Lenovo Tab P11 Plus.

Tabletler ile ilgili bilgim kısıtlı olduğu için fikir sormak istedim.

Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
attığınız cihazlar kesinlikle ipad alternatifi olamaz.

en kötü ipad 9 + klavyeli kılıf + mouse
en iyisi ipad air 5 + trackpadli klavyeli kılıf

Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Harici bir mouse kullanma fikri uzak geliyor açıkçası şimdilik.

İpad 9 önerdiğiniz için sormak istiyorum. İpad 9'u destekleyen Logitech Combo Touch klavyesi ile beraber temiz ikinci el bir ipad 9 almak nasıl olur?

Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Harici bir mouse kullanma fikri uzak geliyor açıkçası şimdilik.

İpad 9 önerdiğiniz için sormak istiyorum. İpad 9'u destekleyen Logitech Combo Touch klavyesi ile beraber temiz ikinci el bir ipad 9 almak nasıl olur?
İkinci el konusunda garantisi ve faturası varsa sorun yaşayacağınızı sanmam. Ama fiyat farkı da önemli. Amazonda sıfırı 7.500lira. Gerekiyorsa ilk tableti sıfır alın klavyeyi daha sonraya bırakın. Linkteki kılıf ise iyiye benziyor.

Son düzenleme:
İkinci el konusunda garantisi ve faturası varsa sorun yaşayacağınızı sanmam. Ama fiyat farkı da önemli. Amazonda sıfırı 7.500lira. Gerekiyorsa ilk tableti sıfır alın klavyeyi daha sonraya bırakın. Linkteki kılıf ise iyiye benziyor.
Sıfır iPad 9 alsam performans olarak bu bahsettiğim işler için tatmin eder mi, önerir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı