Bu VPN'nin Android'deki uygulaması da 1 aydır çalışmıyor.Hızlı olduğunu duyduğum için Touch VPN indirdim. Connect tuşuna bastığım anda sağ altta bildirim olarak hata geliyor. Otomatikten başka server seçemiyorum. Nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 405351
Mobilde Hotspot VPN kullanıyorum, tamamen ücretsiz ve ADSL interneti sonuna kadar kullanıyor. Üstelik sınırlama da yok, yeri geldiğinde 10 GB'dan fazla dosya indirdiğim olmuştu.Ücretsiz hızlı VPN yoktur, başka VPN deneyin.
Bilgisayarda forumda bir kullanıcının çalışıyordu dün sormuştum.Bu VPN'nin Android'deki uygulaması da 1 aydır çalışmıyor.
Opera kullanıyorum ve sanırsam Opera için yok.İOS ve Chrome eklentisinde gayet sağlıklı çalışıyor bunun üstüne VPN tanımam çok kaliteli sadece İOS ta biraz reklam çıkarıyor tabi çözümü var.
Opera VPN kullanıyorum zaten fakat biraz yavaş geldi.Operanın kendi VPNi var. Ayarlardan açabilirsin. Ayrıca en hızlısı 1.1.1.1 1.0.0.1 DNSsi. Türkiyede sunucusu var ve bütün sitelere giriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.