Touch VPN güvenilir mi?

MSI dediğiniz nedir? Yanlış bir şeye tıklamadım,kendimden eminim. Uzantı olarak eklediğimden dolayı sıkıntı olmaz diye umuyorum.
Hocam zaten sıkıntı yok bana göre. Rahat olun siz. Windows MSI yani direk program olarak kuruyorsunuz. Chrome eklentisi olarak yükleyince bildiğim kadarıyla sadece Chrome'da çalışıyor. Eğer program olarak yüklerseniz direk olarak tüm sisteme gelen interneti VPN'e aktarıyor.
Kaldırdıysanız korkmanıza gerek yok. Kullanım halindeyken kullanıcı verilerini toplamak için izlerler. Bunu neredeyse her yazılım yapar. Ücretsiz VPN kullanmak için Opera GX gibi tarayıcıları tavsiye ederim...
Evet her yazılım yapar hocam doğru söylüyor. Endişe etmenizi gerektiren bir durum yok. Netflix bile haddinden fazla izne sahip cihazlarda. O yüzden endişe edecek bir şey yok.
 
Öncelikle merhabalar, GTA 5 Online'ım buga girdiği için gördüğüm 3 videoda VPN'le girmeyi deneyin dendi. Ardından en çok yorumu olan ve 5 yıldızı olan touch VPN'i Google uzantısı olarak eklemeye karar verdim. Ekledikten hemen sonra Google'a indirme efekti girdi. Ancak indirilenlerde ve geçmişte herhangi bir indirilen dosya yoktu. Ardından uzantıyı kaldırdım ve güvenilir olup olmadığına bakmaya karar verdim ve maalesef çoğu yerde sizi izliyorlar yazdığını gördüm. Uzantı olduğu için bir şey bulaşmış olabilir mi? Yapacağınız bilgilendirmeye göre format atacağım, umarım bir sıkıntısı yoktur.
merhaba kardeşim o indirilen şey eklenti chrome eklentiyi indiriyor mesela google çeviri eklentisini ekle yine indirme simgesi gelip gidecek o sırada eklentiyi indiriyor fakat touch VPN virüslü falan diyorlar performansımı düşürdüğünü bizzat gördüm başka bir vpn türü tercih edin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı