Touchpad iki parmakla kaydırmıyor

  • Konuyu başlatan dice
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 805

dice

Femtopat
Katılım
25 Mart 2024
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba, bilgisayarım bugün FreeDOS geldi Windows 10 Pro indirdim, touchpad çalışıyor ama iki parmakla aşağı yukarı kaydırma çalışmıyor. İnternete biraz baktım ama FN F4 yapınca düzelmiyor, windows güncellemesi yok, ayarlarda diğerlerinde olan kısım gözükmüyor sanırım driver indirmem gerekiyor ama tam olarak nereden ve nasıl anlamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi?

1711828730418.png


1711828717591.png
 
Son düzenleme:
Windows update üzerinden güncellemeleri kontrol etmeyi deneyebilirsin. Orada çıkmazsa markanın sitesinin desteğine giderek model numaranla dizüstü bilgisayarına ait sürücüleri bulabilirsin.
 
Güncellemeleri kontrol ettim zaten de sürücü kısmını pek anlamadım.
Bilgisayarınızın markasını ve modelinin yanına "Drivers" ekleyerek internette aratın, resmi sitesine girin ve sürücüleri indirin. İndirdikten sonra kurulumu yaparsanız sorun çözülecektir diye düşünüyorum.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı