Çözüldü Tower Unite DirectX hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rioyumben

Kilopat
Merhaba, Tower Unite girmeye çalıştığımda "the following components are required to run this program DirectX runtime" hatası alıyorum. Process Monitor dosyasını eke bıraktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bırakmamışsınız. Raporu MediaFire'a yükleyip indirme bağlantısını paylaşın.
C:\Windows\System32\Xinput1_3.dll silin.
Yükleyin:
Oyunların orijinalini almaya da önem verelim:)
Bırakmamışsınız. Raporu MediaFire'a yükleyip indirme bağlantısını paylaşın.
C:\Windows\System32\Xinput1_3.dll silin.
Yükleyin:
Oyunların orijinalini almaya da önem verelim:)

Hocam oldu ama bu sefer de 0x000007b hatası verdi tekrar log atsam bakar mısın? Ayrıca orijinal Steam'de var diğer arkadaşlarımda olmadığı için indirmek zorunda kaldım :/

Yeni bir rapor paylaşın. Bakarım tabii ki. Daha önce açtığınız bir korsan oyun konusuna rastlamadım.

Buyurun hocam. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir dahakine raporları bu tarz upload sitelerine yüklemeyin lütfen. Rapora baktım. Bu dosyaları el ile mi attınız?
C:\Users\karam\Downloads\Fullindir.cafe-tower\MSVCP140.DL
C:\Users\karam\Downloads\Fullindir.cafe-tower\VCRUNTIME140.dll
Bunları silin. Bunu kurmayı deneyin.

Denetim masasındaki 2015-2019 arası tüm C++ kütüphaneleri kaldırıp öyle dene. Sorunun korsan kaynaklı olma ihtimali var. Başka bir yere kurmayı deneyebilirsin oyunu bunlar da olmazsa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı