Tower Unite siyah ekran sorunu

rebelle

Hectopat
Daha fazla  
Steam'in yeni indirimleriyle beraber tower unite oyununu satın aldım ve yükledim fakat çalıştırdığım zaman yaklaşık 5dk boyunca ekran siyah kalıyor sonrasında açılıyor. Oyunda hiç bir sorun yok FPS drop gibi. İnternette biraz dolaştım bir sürü kişide bu sorun var fakat çözümünü bulamadım. Var mıdır bunun bir çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef oyunun daha tam optimize olmamış olması ve bizim SSD kullanmamamız yüzünden uzun açılıyor. İlk açılış bende 20 dakikada oldu. Her zaman yaklaşık 5 dakika civarı açılıyor 5400 RPM HDD'de. Oyun zaten erken erişimde ama tam çıksa ve FPS dengesizliği azaltılsa ve minigolf haritalarındaki buglar düzeltilirse çok güzel olur.

Daha önce okumuştum ve çözüm diye sunulan seçenekler bazı insanlara yardımcı olurken bazılarına yardımcı olmamıştı. Oyunun genel bir sorunu bu. Beklemekten başka çaren yok.

Aynı sıkıntıları ben de yaşıyorum. FPS sorunu açılışta 5 dk kadar bekletmesi ve haritalardaki buglar. Çözümü yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…