Toxic Ülkeler Sıralaması

CS:GO'da müzik açan Türk ve Rus'lardan başka oyuncu görmedim.

Hocam kaç tane İsrail'liye denk geldiniz merak ettim doğrusu. Ve biz rekabetçi oyunları hesaba kattık. Bana sorarsan PUBG Mobile rekabetçi oyunu bırak, aksiyon oyunu bile değil.
Oynamıyorum fakat, İsrailli oyuncular Mezarcı'yı Barış Bra'yı Doch'u ve diğer youtuberları ezip geçiyolar.

1- Rus.
2- Türk.
3- Hollanda.
4- Polonya.
5- İsveç.
6- İspanya.
7- Belçika.
8- Romanya.
9- Ukrayna.
Sıralama yok random yazdım hepsinden nefret ediyorum. Fakat Rus'lardan özellikle nefret ediyorum.

1- Rus.
2- Türk.
3- Hollanda.
4- Polonya.
5- İsveç.
6- İspanya.
7- Belçika.
8- Romanya.
9- ukrayne.
Sıralama yok random yazdım hepsinden nefret ediyorum. Fakat Rus'lardan özellikle nefret ediyorum.
Hocam tanıdığım tüm Hollanda, Belçika ve Brüksel tarafındaki herkesle arkadaş oldum. Irkçılık sıfır, adam gibi adamlar.

Listenin en tepesinde Türkiye geliyor maalesef. Oyunda Türk görünce yabancı taklidi yapmaya başlıyorum, o kadar kötü, iğrenç bir oyuncu topluluğumuz var.

Hocam tanıdığım tüm Hollanda, Belçika ve brüksel tarafındaki herkesle arkadaş oldum. Irkçılık sıfır, adam gibi adamlar.

Hocam inanılmaz fazla CS oynayan birisiyim. Yüzlerce kez oyunuma geldiler. Hepsi inanılmaz toxic nefret ediyorum hepsinden. Elimde olsa atom bombası atıp ülkelerini yok etmek isterim hepsinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…