Hocam kaç tane İsrail'liye denk geldiniz merak ettim doğrusu. Ve biz rekabetçi oyunları hesaba kattık. Bana sorarsan PUBG Mobile rekabetçi oyunu bırak, aksiyon oyunu bile değil.PUBG mobile oyununda İsrail birinci.
Oynamıyorum fakat, İsrailli oyuncular Mezarcı'yı Barış Bra'yı Doch'u ve diğer youtuberları ezip geçiyolar.Hocam kaç tane İsrail'liye denk geldiniz merak ettim doğrusu. Ve biz rekabetçi oyunları hesaba kattık. Bana sorarsan PUBG Mobile rekabetçi oyunu bırak, aksiyon oyunu bile değil.
Hocam tanıdığım tüm Hollanda, Belçika ve Brüksel tarafındaki herkesle arkadaş oldum. Irkçılık sıfır, adam gibi adamlar.1- Rus.
2- Türk.
3- Hollanda.
4- Polonya.
5- İsveç.
6- İspanya.
7- Belçika.
8- Romanya.
9- ukrayne.
Sıralama yok random yazdım hepsinden nefret ediyorum. Fakat Rus'lardan özellikle nefret ediyorum.
Hocam tanıdığım tüm Hollanda, Belçika ve brüksel tarafındaki herkesle arkadaş oldum. Irkçılık sıfır, adam gibi adamlar.
Ben Türkiye'yi 2. sıraya koyarak toxic değil demedim zaten. Rus'larla oyun oynadınız mı hiç hocam?Listenin en tepesinde Türkiye geliyor maalesef. Oyunda Türk görünce yabancı taklidi yapmaya başlıyorum, o kadar kötü, iğrenç bir oyuncu topluluğumuz var.
Evet, Elite'da zaman zaman karşılaştığımız oluyor Rus oyuncularla, bir yanlışlarını görmedim.Rus'larla oyun oynadınız mı hiç hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.