Toy story 3 Save almıyor

rosesule00

Femtopat
Katılım
21 Ocak 2022
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Toy story 3'ü dün yükledim oyun içi hesap oluşturduktan sonra oyun başlıyor. 2 saate yakın oynadım fakat hiçbir hata bildirimi almadan oyun kendisini bir anda başa sardı. Kastığım altınlar ve topların miktarı bir anda sıfır oldu. Bunu görür görmez bir şeylerin yanlış gittiğini anladım.
Birkaç görev yapayım belki oyun böyledir dedim baktım tekrar en baştan görevleri yaptırıyor. Ana menüye dönmeden Save and exit yaptım.
Ana menüye geldiğimde kurduğum oyunun kendine ait olan kullanıcı hesabı yoktu. Tekrar en baştan başladım birkaç görev yapıp manuel olarak kayıt etmeye çalıştım ama failed to Save hatası verdi kayıt etmedi. Tekrar oyun içindeki Save and exit bölümünden çıkmaya çalıştım bu kısımda hata vermedi. Tekrar ana menüye geldim ve evet gene aynı manzara. Kayıtlı hiçbir hesap yok. Oyunun hiçbir şekilde Save sistemi çalışmıyor.
Nasıl çözeceğim bu sorunu ya oyun çok tatlı :( bu arada oyunu satın almadım çünkü araştırırken yabancıların satın aldığı halde bu sorunla karşılaştığını gördüm. Türklerden bir Allah'ın kulu bu konu hakkında blog açmadığı için hiçbir şekilde satın almayı riske atmak istemedim almam da zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı