Toyota C-HR vs TOGG

troyn666

Kilopat
İyi Sosyaller arkadaşlar,

Sıfır araç alacağım ve 3 araç arasında birini seçmem gerekiyor. Aynı fiyata bu seçenekler var gibi, önerilerinizi maalesef değerlendiremeyeceğim.
O yüzden sadece bu üç model için desteğinize ihtiyacım var.

1. Seçenek; TOGG T10X
2. Seçenek; TOGG T10F
3. Seçenek; Toyota C-HR Hybrid

Araçlar arasında aradığım tek özellik konfor.
Konfordan kastım şu; camları kapattığım zaman dışarıdan maksimum seviyede izole olmak ve yolu olabildiğince az hissetmek istiyorum.
Zaten şehir içi ve dışı yollar malum. Hiçbir araba ile 140-150'nin üstünde gitmek sağlıklı olmayacağı için yüksek hıza hiç ihtiyacım yok.
Bu koşullarda hangisini önerirsiniz? Sizde amartisör, ses yalıtımı, iç hacim, teknoloji vs düşünüldüğünde en konforlu olan hangisi olacaktır?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. İyi Sosyaller.

Hocam, bizzat deneyimlerime dayanarak söylüyorum, konfor olarak aralarında en iyisi Togg T10X. Boyut olarak da T10X'in iç hacminde avantajı var. C-HR iç hacim olarak küçük, T10F de küçük. Bunlar arasında en iyisi benim için T10X.

Hocam kesinlike Toyota. TOGG da yazılımı ve ekranları çok problem çıkarıyor. Bir de kişiden kişiye göre değişir ama ekran çok dikkat çekiyor sürüş anında. Başınızı ağrıtabilir. Toyota kesinlikle kafa yormaz. Ekranı da iyi çok dikkat çekmiyor sürüş anında. Otoyolda üzmez yokuş çıkar konforu da iyidir. Hibrit alırsanız araç hem sessiz olur hem de çok az yakar. Bence Toyota chr hibrit alın.

Sıfır araç alacağım ve 3 araç arasında birini seçmem gerekiyor. Aynı fiyata bu seçenekler var gibi, önerilerinizi maalesef değerlendiremeyeceğim.

1. Seçenek; TOGG T10X
2. Seçenek; TOGG T10F

Konfordan kastım şu; camları kapattığım zaman dışarıdan maksimum seviyede izole olmak ve yolu olabildiğince az hissetmek istiyorum.
Zaten şehir içi ve dışı yollar malum. Hiçbir araba ile 140-150'nin üstünde gitmek sağlıklı olmayacağı için yüksek hıza hiç ihtiyacım yok.
Bu koşullarda hangisini önerirsiniz? Sizde amartisör, ses yalıtımı, iç hacim, teknoloji vs düşünüldüğünde en konforlu olan hangisi olacaktır?
Toyota alırdım ben olsam. TOGG kronik gibi bir şey fazla problemi var. Bizim yapacağımız arabadan da bu beklenirdi.

Hocam kesinlike Toyota. TOGG da yazılımı ve ekranları çok problem çıkarıyor. Bir de kişiden kişiye göre değişir ama ekran çok dikkat çekiyor sürüş anında. Başınızı ağrıtabilir. Toyota kesinlikle kafa yormaz. Ekranı da iyi çok dikkat çekmiyor sürüş anında. Otoyolda üzmez yokuş çıkar konforu da iyidir. Hibrit alırsanız araç hem sessiz olur hem de çok az yakar. Bence Toyota chr hibrit alın.
Hocamın yanıtına katılıyorum. Yazılımsal anlamda sorun yaşamak istemiyorsanız kesinlikle Toyota. Maalesef Togg'da hâlâ sorunlar mevcut fakat yazılım önemli değil derseniz T10X'ten şaşmayın.

C-HR'ın süspansiyon konforu ve yalıtımı diğer modellere nazaran daha az.
T10X iç hacim konusunda daha dolu ve yerden yüksek olduğundan güvenli hissettiren bir araba.
Fakat T10F daha sessiz ve C-HR'dan daha konforludur.
C-HR'ı seçmenizdeki ana sebep yakıt tüketimi ve hibrit oluşu olabilir.

Türkiye TOGG'a inanılmaz yüklenmiş durumda. Teknolojik güncellemeleri çok sık, konforlu ve baya karizmatik bir tasarımı var. V2 Uzun menzil tarafında T10X veya T10F'e sonuna kadar güvenebilirsin. Son tercih sana kalmış durumda. Şahsi olarak fikrim T10F'ten yana.

Toyota alırdım ben olsam. TOGG kronik gibi bir şey fazla problemi var. Bizim yapacağımız arabadan da bu beklenirdi.
Ayrıca evet, doğru. TOGG alırsanız daha konforlu, teknolojik bir arabaya sahip olursunuz fakat sorunsuzluktan ödün vermeniz gerekir. Seçim size bağlı. Eğer yazılımsal sorun riski sizin için dert değilse TOGG T10F. Hacim ve konfor ise T10X. Sorunsuzluk ve hibrit bir arada istiyorsanız da Toyota.

1. Seçenek; TOGG T10X
2. Seçenek; TOGG T10F

İçten yanmalı aracım olsun, şehir içinde tüketimi iyi olsun. MTV yüksek olsa da sorun değil ben onu yaptığım yol ileri telafi ederim, sorunsuz bir içten yanmalı hibrit araç benim önceliğim derseniz toyota.

Elektrli araç kabul ederim derseniz, konfor, genlişlik ve diğer tüm detaylarda bana göre TOGG. Onu da yeni model olması ve menzil farkı nedeniyle T10F tercih ederim.

Ayrıca evet, doğru. TOGG alırsanız daha konforlu, teknolojik bir arabaya sahip olursunuz fakat sorunsuzluktan ödün vermeniz gerekir. Seçim size bağlı. Eğer yazılımsal sorun riski sizin için dert değilse TOGG T10F. Hacim ve konfor ise T10X. Sorunsuzluk ve hibrit bir arada istiyorsanız da Toyota.
TOGG aktif olarak sürekli güncelleme alan bir araba ve sürüş hissiyatı gerçekten iyi. İnternette TOGG'a ayrı bir önyargı var Türkiye'de üretildiğinden dolayı veya siyasi sebeplerden. Ancak TOGG internetteki önyargıyı bir kenara atıp incelenirse gerçekten süper bir araç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı