Toyota Corolla 1.6 vision 2019 alınır mı?

avadakedavra1

Hectopat
Merhaba, 870 bin TL civarı bir bütçem var. Bu bütçe ile sahibinden "Toyota Corolla 2019 1.6 vision 99bin km otomatik hatasız, boyasız, tramersiz" almayı düşünüyorum. Hedefim bu arabayı alıp seneye de üstüne para koyup yeni bir araba almak. Bu araba nasıl? Alınır mı? Piyasası nasıldır? İleride kolay bir şekilde satabilir miyim? Bunun yerine Megane 4 alsam daha mı iyidir?

Merhaba, 870 bin TL civarı bir bütçem var. Bu bütçe ile sahibinden "Toyota Corolla 2019 1.6 vision 99bin km otomatik hatasız, boyasız, tramersiz" almayı düşünüyorum. Hedefim bu arabayı alıp seneye de üstüne para koyup yeni bir araba almak. Bu araba nasıl? Alınır mı? Piyasası nasıldır? İleride kolay bir şekilde satabilir miyim? Bunun yerine Megane 4 alsam daha mı iyidir?
Kullandim, virajlarda verdigi guven olsun cok guzel. Kesinlikle megane yerine tercih edilir. Ayrica atmosferik motorlu araca guzel kullanildiysa 99.000km gayet dusuk arti olarak motorun performansi da guzel. Piyasasi da hizli, kolayca satarsiniz.

Megane kotu araba degil ama ben Corolla'yi daha cok begendim.

Bence deger hocam, bana cok keyifli geldi. Ozellikle kucuk cocugunuz yoksa ici krem beyaz tarzi olan renk cok guzel duruyor. Ve o motor LPG ile de bayağı uyumlu. Gozunuz kapali alabilirsiniz.

Araç çok iyi duruyor. Fakat çoğu kişi ses yalıtımının kötü olduğunu söylüyor. Aşırı rahatsız ediyor mu?

Araç çok iyi duruyor. Fakat çoğu kişi ses yalıtımının kötü olduğunu söylüyor. Aşırı rahatsız ediyor mu?
Bana klasik o fiyat civarlarinda C segmenti arabasina yakin bir yalitimi var gibi geldi, rahatsizlik vermedi. Genel olarak megane'dan daha cok begendim, 1.6 atmosferik beni uzmedi gayet iyi gidiyor bir megane 1.3 tce olamaz elbette ama 100.000km civari alacaginizi dusunursek ben atmosferik tercih ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı