2017 model 1.4 D-D4 motorlu araba var. 90 beygir yazıyor internette, azıcık bakındım yazılım ile 120 beygire getiriyorlar arabayı. Yakıt tüketimi de azalıyormuş yazılım ile. Yazılım atma işleri nasıl oluyor? Nerede yapılıyor?
Yapma gözünü seveyim arabanın ömrünü kısaltırsın satarken sorun olur. İllede yapacağım diyorsan sanayide herhangi bir oto elektrikçide yaptırabilirsin.
Araba otoyolda zar zor hızlanıyor. Bayır çıkarken araçla zar zor çıkıyorum. Hızlanmayı geçtim 170 görünce araba daha üste çıkmıyor. Yavaş hızlanmasından falan çok fazla yakıt tüketiyor özellikle. Toyota arabanın her şeyini güzel yapmış içini tüm ayarlarını. O arabaya gidip 90 beygir motor koymuş yapan mühendisin utanması lazım. Normalde karma tüketimde 4 litre yakması gereken araba 1 aydır değiştirmedim yakıt tüketim ortalamasını 7 litre yakıyor. Şehir dışı zar zor hızlandığı için 7.5 lt yakıyor.Yapma gözünü seveyim arabanın ömrünü kısaltırsın satarken sorun olur. İllede yapacağım diyorsan sanayide herhangi bir oto elektrikçide yaptırabilirsin.
Araba otoyolda zar zor hızlanıyor. Bayır çıkarken araçla zar zor çıkıyorum. Hızlanmayı geçtim 170 görünce araba daha üste çıkmıyor. Yavaş hızlanmasından falan çok fazla yakıt tüketiyor özellikle. Toyota arabanın her şeyini güzel yapmış içini tüm ayarlarını. O arabaya gidip 90 beygir motor koymuş yapan mühendisin utanması lazım. Normalde karma tüketimde 4 litre yakması gereken araba 1 aydır değiştirmedim yakıt tüketim ortalamasını 7 litre yakıyor. Şehir dışı zar zor hızlandığı için 7.5 lt yakıyor.
Vallahi 197 gördüm bir arabayla ama titriyordu araba. Olay 200leri görmesi değil. Çok yavaş kalkıyor ve 0-100 çok yavaş 13 saniyede çıkıyor.Toyota Corolla bu. Uzaydan atsan 180'i geçmez. Diğer Corolla'lara göre anormallik varsa şanzımana baktırın. 2009 D-4D ve 2012 1.33 tüplü var bende. 2018 1.6 132bg yaklaşık 5-6bin km kullandım. Hepsi tavşan gibi arabalardı yani olabileceklerinin en iyisiydi. 180'den sonraki hızlarda güvenebileceğin bir araba değil zaten Corolla. Mercedes, BMW üst modellerle 200'ler görülür bana kalırsa. Niğde-Ankara otobanı hariç 160 üstüne hatta 140 üstüne çıkmaya güvenebileceğim yol da yok İç Anadolu'da.
Vallahi 197 gördüm bir arabayla ama titriyordu araba. Olay 200leri görmesi değil. Çok yavaş kalkıyor ve 0-100 çok yavaş 13 saniyede çıkıyor.
Vallahi 197 gördüm bir arabayla ama titriyordu araba. Olay 200leri görmesi değil. Çok yavaş kalkıyor ve 0-100 çok yavaş 13 saniyede çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.